Tarjouksien lunastamisongelmien korjaaminen

Kun ostat uuden Chromebookin, voit samalla saada maksuttomia kokeiluja ja muita erikoistarjouksia. Kokeile näitä vaiheita, jos sinulla on ongelmia tarjouksen lunastamisessa.

Huom. Jos käytät Chromebookia töissä tai koulussa, et välttämättä voi lunastaa kaikkia tarjouksia. Saat lisätietoja järjestelmänvalvojaltasi.

Vaihe 1: Tarkista oikeutesi tarjouksiin

Varmista ensin, että täytät kaikki seuraavat ehdot:

Tarkista sitten, mihin tarjouksiin olet oikeutettu:

1. Avaa Chromebook-tarjoussivu.
  2. Klikkaa haluamasi tarjouksen vieressä kohtaa Lunasta etu.
  3. Lue käyttöehdoista, oletko oikeutettu tarjoukseen.

Vaihe 2: Tarkista toimiiko Chromebook

Varmista seuraavat asiat:

• Olet kirjautunut sisään Chromebookiisi (et voi lunastaa tarjouksia, jos käytät Chromebookia incognito- tai vierastilassa).
  • Chromebookisi on yhteydessä internetiin.

Vaihe 3: Korjaa ongelma

Chromebookini on uutena ostettu, mutta tarjouksen lunastaminen ei onnistu

Tärkeää: Kunnostetuilla tai valmistajan korjaamilla laitteilla ei voi lunastaa tarjouksia.

Kokeile näitä vianetsintävaiheita:

• Lunastuspalvelimemme on välillä tilapäisesti pois käytöstä. Odota muutama tunti ja yritä sitten lunastaa tarjous.
  • Jos käytät ulkoista näyttöä, irrota se Chromebookista ja yritä sitten lunastaa tarjous.
  • Jos yrität lunastaa tarjouksen Chromebook Pixelillä, palauta näytön resoluutio oletusasetuksiin painamalla Ctrl + vaihto + 0.
  • Tietyt Chromen laajennukset voivat joskus estää tarjouksen lunastamisen. Poista päällä olevat laajennukset käytöstä ja yritä sitten lunastaa tarjous. Lue lisää Chrome-laajennusten käytöstä poistamisesta.

Näen virheilmoituksen, joka ei mielestäni koske minua

Saatat nähdä yhden näistä virheilmoituksista:

• Voit lunastaa tämän tarjouksen vain kerran laitetta kohti, ja tarjous on jo lunastettu: Joku muu on jo lunastanut tarjouksen Chromebookillasi.
  • Tarjous on jo lunastettu tällä Google-tilillä tai Tilillä [sähköpostiosoite] on jo rajattomasti tallennustilaa: Tarjous ei ole saatavilla Google-tilillesi tai se on jo lunastettu tällä Chromebookilla tai toisella samaa Google-tiliä käyttävällä Chromebookilla. Tarjousta ei voi lunastaa uudelleen samalla tilillä.

Lunastin Drive-tallennustilatarjouksen, mutta uutta tallennustilaa ei vielä näy

Drive-tallennustila saattaa tulla näkyviin vasta 10 minuutin päästä lunastamisesta. Sitten näet uuden tallennustilasi osoitteessa drive.google.com/settings.

Haluan siirtää tarjoukseni toiselle Google-tilille

Valitettavasti se ei ole mahdollista. Tarjous sidotaan lunastushetkellä käytössä olevaan Google-tiliin.