Apps of extensies verwijderen

Volg de onderstaande stappen om een app of extensie te verwijderen van je Chromebook.

Een app verwijderen

1. Selecteer in de hoek van het scherm de Launcher .
  2. Klik met de rechtermuisknop op de app die je wilt verwijderen.
  3. Selecteer Verwijderen of Verwijderen uit Chrome.
  4. Selecteer Verwijderen.

Een extensie verwijderen

1. Open Chrome.
  2. Selecteer Meer en dan Meer hulpprogramma's en dan Extensies.
  3. Selecteer Verwijderen naast de extensie die je wilt verwijderen.
  4. Selecteer Verwijderen om dit te bevestigen.

Tip: Als je een extensie wilt verwijderen die als knop in de browserwerkbalk wordt weergegeven, klik je met de rechtermuisknop op de knop en selecteer je Verwijderen uit Chrome.

Een extensie uitschakelen

Ga als volgt te werk om een extensie tijdelijk niet te gebruiken:

1. Open Chrome.
  2. Selecteer Meer en dan Meer hulpprogramma's en dan Extensies.
  3. Zet de gewenste extensie uit.