Apps of extensies verwijderen

Volg de onderstaande stappen om een app of extensie te verwijderen van je Chromebook.

Een app verwijderen

1. Selecteer in de hoek van het scherm de Launcher  en dan pijl-omhoog .
  2. Klik met de rechtermuisknop op de app die je wilt verwijderen.
    • Tip: Of druk op je toetsenbord op Shift + Zoeken  + Volume omhoog . Of druk op Shift + Launcher  + Volume omhoog .
  3. Selecteer Verwijderen of Verwijderen uit Chrome.
  4. Selecteer Verwijderen.

Een extensie verwijderen

1. Open Chrome.
  2. Selecteer Meer  en dan Meer hulpprogramma's en dan Extensies.
  3. Selecteer Verwijderen naast de extensie die je wilt verwijderen.
  4. Selecteer Verwijderen om dit te bevestigen.

Tip: Als je een extensie wilt verwijderen die als knop in de browserwerkbalk wordt weergegeven, klik je met de rechtermuisknop op de knop en selecteer je Verwijderen uit Chrome.

Een extensie uitschakelen

Ga als volgt te werk om een extensie tijdelijk niet te gebruiken:

1. Open Chrome.
  2. Selecteer Meer  en dan Meer hulpprogramma's en dan Extensies.
  3. Schakel de gewenste extensie uit.