Afinstaller apps eller udvidelser

Hvis du vil fjerne en app eller en udvidelse fra din Chromebook, skal du følge trinnene nedenfor.

Afinstaller en app

1. I hjørnet af skærmen skal du vælge Appliste Appliste og derefter den opadvendte pil Opadvendt pil.
  2. Højreklik på den app, du vil fjerne. Du kan også trykke på Skift + Søgning + Lydstyrke op på dit tastatur.
  3. Vælg Afinstaller eller Fjern fra Chrome.
  4. Vælg Fjern.

Afinstaller en udvidelse

1. Åbn Chrome.
  2. Vælg Mere Mere og derefter Flere værktøjer og derefter Udvidelser.
  3. Vælg Fjern ud for den udvidelse, du vil fjerne.
  4. Vælg Fjern for at bekræfte.

Tip! Hvis du vil fjerne en udvidelse, som er en knap på browserens værktøjslinje, skal du højreklikke på knappen og vælge Fjern fra Chrome.

Deaktiver en udvidelse

Sådan stopper du midlertidigt med at bruge en udvidelse:

1. Åbn Chrome.
  2. Vælg Mere Mere og derefter Flere værktøjer og derefter Udvidelser.
  3. Slå den udvidelse fra, som du vil deaktivere.