Desinstal·lar aplicacions o extensions

Per suprimir una aplicació o una extensió del Chromebook, seguiu els passos que s'indiquen a continuació.

Desinstal·lar una aplicació

1. A l'extrem de la pantalla, seleccioneu el menú d'aplicacions .
  2. Feu clic amb el botó dret a l'aplicació que vulgueu suprimir.
  3. Seleccioneu Desinstal·la o Suprimeix de Chrome.
  4. Seleccioneu Desinstal·la.

Desinstal·lar una extensió

1. Obriu Chrome.
  2. Seleccioneu Més i, a continuació, Més eines i, a continuació, Extensions.
  3. Al costat de l'extensió que vulgueu suprimir, seleccioneu Suprimeix.
  4. Per confirmar l'acció, seleccioneu Suprimeix.

Consell: per suprimir una extensió que sigui un botó de la barra d'eines del navegador, feu clic amb el botó dret sobre el botó i seleccioneu Suprimeix de Chrome.

Desactivar una extensió

Per deixar d'utilitzar una extensió temporalment, seguiu aquests passos:

1. Obriu Chrome.
  2. Seleccioneu Més i, a continuació, Més eines i, a continuació, Extensions.
  3. Desactiveu l'extensió que vulgueu.