Lägga till tillägg

Du kan lägga till tillägg om du vill ha fler funktioner på Chromebook.

Obs! Du kan inte lägga till tillägg om

• du surfar som gäst
  • du använder Chromebook på jobbet eller i skolan. Om du har frågor eller behöver hjälp kontaktar du administratören.

Lägga till ett tillägg

1. Öppna Chrome Web Store.
  2. Klicka på Tillägg i den vänstra kolumnen.
  3. Bläddra eller sök efter det som du vill lägga till.
  4. När du hittar ett tillägg som du vill lägga till klickar du på Lägg till i Chrome.
  5. Om det rör sig om ett tillägg:
    1. Läs igenom vilka typer av data som tillägget får åtkomst till.
    2. Klicka på Lägg till tillägg.

Tilläggen visas som knappar i verktygsfältet i Chrome.

Så fungerar tillägg

Tillägg fungerar som vanliga datorprogram, men de körs helt i webbläsaren Chrome. Du behöver inte installera programvara eller starta om datorn.

Hantera appar och tillägg