Legg til utvidelser

For å gi Chromebooken flere funksjoner og mer funksjonalitet kan du legge til utvidelser.

Merk: Du kan ikke legge til utvidelser hvis

• du surfer som gjest
  • du bruker Chromebooken på jobben eller skolen Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, kan du kontakte administratoren din.

Legg til en utvidelse

1. Åpne Chrome Nettmarked.
  2. Klikk på Utvidelser i venstre kolonne.
  3. Bla til eller søk etter det du vil legge til.
  4. Når du finner en utvidelse du vil legge til, klikker du på Legg til i Chrome.
  5. Hvis du skal legge til en utvidelse, må du gjøre følgende:
    1. Se gjennom datatypene utvidelsen kommer til å ha tilgang til.
    2. Klikk på Legg til utvidelse.

Du ser utvidelsene dine i Chrome som knapper på verktøylinjen.

Slik fungerer utvidelser

Utvidelser fungerer som vanlige programmer for datamaskiner, men de kjører utelukkende i Chrome-nettleseren. Du trenger ikke å installere programvare eller starte datamaskinen på nytt.

Administrer apper og utvidelser