Apps en extensies toevoegen

U kunt apps of extensies toevoegen zodat uw Chromebook beschikt over meer functies en functionaliteit.

Opmerking: In de volgende gevallen kunt u geen apps of extensies toevoegen:

• U browst als gast
  • U gebruikt uw Chromebook op het werk of op school. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft, neemt u contact op met uw beheerder.

Een app of extensie toevoegen

1. Open de Chrome Web Store.
  2. Klik op Apps of Extensies in de linkerkolom.
  3. Browse of zoek naar het item dat u wilt toevoegen.
  4. Wanneer u een app of extensie vindt die u wilt toevoegen, klikt u op Toevoegen aan Chrome.
  5. Als u een extensie toevoegt:
    1. Controleer tot welke soorten gegevens de extensie toegang heeft.
    2. Klik op Extensie toevoegen.

Uw apps worden weergegeven in de Launcher en uw extensies worden als knoppen op de werkbalk in Chrome weergegeven.

Hoe apps en extensies werken

Apps en extensies werken zoals gewone programma's voor desktopcomputers, maar ze worden volledig in de Chrome-browser uitgevoerd. U hoeft geen software te installeren of uw computer opnieuw op te starten.

Apps en extensies beheren