Afegir extensions

Per tal que Chromebook tingui més funcions, podeu afegir-hi extensions.

Nota: no podeu afegir extensions en els casos següents:

• Quan navegueu com a convidat.
  • Quan utilitzeu Chromebook a la feina o en un centre educatiu. Si teniu preguntes o necessiteu ajuda, poseu-vos en contacte amb l'administrador.

Afegir una extensió

1. Obriu Chrome Web Store.
  2. A la columna de l'esquerra, feu clic a Extensions.
  3. Examineu o cerqueu el contingut que vulgueu afegir.
  4. Quan trobeu una extensió que vulgueu afegir, feu clic a Afegeix a Chrome.
  5. Si afegiu una extensió:
    1. Reviseu els tipus de dades a què tindrà accés.
    2. Feu clic a Afegeix l'extensió.

Veureu les extensions a Chrome com a botons de la barra d'eines.

Com funcionen les extensions

Les extensions funcionen com programes normals d'ordinador de taula, amb la diferència que s'executen completament al navegador Chrome. No cal instal·lar programari ni reiniciar l'ordinador.

Gestionar aplicacions i extensions

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda