Bloquejar o desbloquejar la pantalla

Si us allunyeu del Chromebook, us recomanem que bloquegeu la pantalla per a més seguretat.

Bloquejar la pantalla

Feu servir una de les opcions següents:

• En un teclat: premeu Cerca +L. També podeu prémer Menú d'aplicacions +L.
  • A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora. Seleccioneu Bloqueja .
  • A la configuració del Chromebook :
    1. Seleccioneu Privadesa i seguretat i, a continuació, Pantalla de bloqueig i inici de sessió.
    2. Activeu l'opció Bloqueja quan està en repòs o es tanca la tapa.

Al cap d'una estona, la pantalla s'apagarà per estalviar energia.

• Amb el dispositiu endollat: la pantalla s'apagarà al cap de 8 minuts. Al cap de 30, Chromebook passarà al mode de repòs.
  • Amb el dispositiu sense endollar: la pantalla s'apagarà al cap de 6 minuts. Al cap de 10, Chromebook passarà al mode de repòs.

Desbloquejar la pantalla més de pressa amb un PIN

Abans de bloquejar la pantalla, podeu crear un PIN per desbloquejar-la. Si feu servir un compte per a la feina o centre educatiu, és possible que l'administrador us demani que introduïu la contrasenya de tant en tant. En alguns dispositius Chromebook, també podeu utilitzar el PIN en comptes de la contrasenya del Compte de Google per iniciar la sessió.

Per configurar un PIN:

1. A la part inferior dreta del Chromebook, seleccioneu l'hora.
  2. Seleccioneu Configuració .
  3. A "Privadesa i seguretat", seleccioneu Pantalla de bloqueig i inici de sessió.
  4. Introduïu la contrasenya i seleccioneu Confirma.
  5. Seleccioneu PIN o contrasenya i, a continuació, Configura un PIN.
  6. Introduïu un PIN de 6 dígits com a mínim i seleccioneu Continua.
  7. Torneu a introduir el PIN i seleccioneu Confirma.