Obrir i editar fitxers d'Office al Chromebook

Al Chromebook, podeu obrir, editar, baixar i desar fitxers de Microsoft® 365, com ara fitxers Word, PowerPoint o Excel.

Opció 1: utilitzeu l'aplicació Microsoft 365

Podeu obrir fitxers de Microsoft emmagatzemats al Chromebook amb l'aplicació Microsoft 365, que conté Word, PowerPoint i Excel.

Començar

Per configurar Microsoft 365 a l'ordinador:

1. A l'extrem de la pantalla, seleccioneu el menú d'aplicacions .
  2. Cerqueu i seleccioneu Explora.
  3. Navegueu fins a "Microsoft 365".
  4. Seleccioneu Configura.
  5. Seguiu les instruccions en pantalla i connecteu l'aplicació Fitxers a Microsoft OneDrive. Necessitareu OneDrive per obrir i editar fitxers a Microsoft 365.
    • Quan hàgiu acabat, l'aplicació Microsoft 365 s'afegirà al menú d'aplicacions i Microsoft OneDrive es mostrarà a l'aplicació Fitxers.

També podeu configurar Microsoft 365 en obrir un document de PowerPoint, d'Excel o de Word per primera vegada:

1. A l'extrem de la pantalla, seleccioneu el menú d'aplicacions .
  2. Cerqueu i seleccioneu Fitxers .
  3. Obriu qualsevol fitxer de PowerPoint, d'Excel o de Word.
  4. Quan se us demani quina aplicació voleu utilitzar, seleccioneu Microsoft 365.
  5. Seguiu les instruccions en pantalla per instal·lar l'aplicació Microsoft 365 i connectar l'aplicació Fitxers a Microsoft OneDrive. Necessitareu OneDrive per obrir i editar fitxers a Microsoft 365.
  6. Quan hàgiu acabat:
    • L'aplicació Microsoft 365 s'afegirà al menú d'aplicacions.
    • Microsoft OneDrive es mostrarà a l'aplicació Fitxers.
    • El fitxer s'obrirà.

Obrir i editar fitxers emmagatzemats a l'ordinador

Un cop s'hagi configurat Microsoft 365 al Chromebook, podreu obrir i editar els fitxers que trobeu a l'aplicació Fitxers.

1. A l'extrem de la pantalla, seleccioneu el menú d'aplicacions .
  2. Cerqueu i seleccioneu Fitxers .
  3. Obriu qualsevol fitxer de PowerPoint, d'Excel o de Word.
  4. Se us demanarà que moveu el fitxer a Microsoft OneDrive, si encara no hi és.
    • Necessitareu OneDrive per editar fitxers a Microsoft 365.
  5. Quan el fitxer s'hagi mogut, s'obrirà a Microsoft 365.
  6. Trobareu el fitxer a la carpeta "Microsoft OneDrive" a Fitxers .
    • Tots els canvis que feu es desaran en aquesta ubicació.
Consell: també podeu obrir els fitxers directament des de l'aplicació Microsoft 365 en qualsevol moment.

Opció 2: utilitzeu Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google

Les aplicacions de Google de l'ordinador també poden obrir fitxers de Microsoft 365 sense que hàgiu de configurar res.

1. A l'extrem de la pantalla, seleccioneu el menú d'aplicacions .
  2. Cerqueu i seleccioneu Fitxers .
  3. Obriu qualsevol fitxer de PowerPoint, d'Excel o de Word.
  4. Quan se us demani quina aplicació voleu utilitzar, seleccioneu Documents de Google, Fulls de càlcul de Google o Presentacions de Google.
  5. Se us demanarà que moveu el fitxer a Google Drive, si encara no hi és.
    • Necessitareu OneDrive per obrir i editar fitxers a Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google.
  6. Un cop mogut el fitxer, s'obrirà a l'aplicació Google seleccionada.
  7. Podeu trobar el fitxer a la carpeta "Google Drive" de Fitxers .

Consell: per canviar l'aplicació amb què s'obre el fitxer normalment:

• Feu clic amb el botó dret a Fitxers .
  • Seleccioneu Obre amb…i, a continuació, una aplicació nova.

Si no teniu connexió

Si l'ordinador no té connexió, no podreu obrir fitxers de Documents, Fulls de càlcul i Presentacions de Google, ni de Microsoft 365.

Si proveu d'obrir un fitxer sense connexió, rebreu un missatge d'error. Podreu obrir-lo i utilitzar-lo sense connexió en un editor bàsic que té una funcionalitat limitada.