Verizon Wireless naar een ander account overzetten

Als het Verizon Wireless-netwerk op je Chromebook al is geactiveerd, moet je het huidige Verizon Wireless-account annuleren en de modem opnieuw instellen voordat je deze aan een nieuw account kunt koppelen.

Stap 1: Je Verizon Wireless-account opzeggen

1. Selecteer rechtsonder de tijd.
  2. Selecteer Instellingen Instellingen.
  3. Selecteer in het gedeelte 'Netwerk' de optie Mobiele data.
  4. Selecteer bovenaan Account bekijken.
  5. Log in op je Verizon Wireless-account.
  6. Volg de stappen om je Verizon Wireless-account op te zeggen.

Als je problemen ondervindt bij het annuleren van je Verizon Wireless-account, bel je naar Verizon op het nummer 1-800-786-8419 en vraagt je de medewerker van de klantenondersteuning de volgende handelingen uit te voeren:

• Je account opzeggen
  • De modem ontkoppelen

Druk op je telefoon op # en selecteer optie 2 om het juiste ondersteuningsteam te bereiken. Je moet het antwoord op je beveiligingsvraag en de beveiligingscode van je account opgeven die je hebt ingesteld bij het activeren van je Verizon Wireless-account.

Stap 2: De modem opnieuw instellen

Belangrijk: Zorg ervoor dat je Verizon belt om je modem los te koppelen voordat je de onderstaande stappen volgt.

1. Druk op Ctrl + Alt + t om een terminalvenster te openen.
  2. Typ de volgende opdracht: modem factory-reset
  3. Wanneer de standaardprompt wordt weergegeven, wordt het bericht SPC 000000 weergegeven. Voer deze opdracht in: 000000
  4. Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven. Typ y om te bevestigen.
  5. Typ exit om het terminalvenster te sluiten.
  6. Start je Chromebook opnieuw op.

Als er een bericht wordt weergegeven dat er een time-out is opgetreden in het proces, moet je opnieuw beginnen en het nogmaals proberen.

Stap 3: Het Verizon Wireless-netwerk opnieuw activeren

Je kunt nu een nieuw account instellen om Verizon Wireless te activeren. Meer informatie over hoe je Verizon Wireless op je Chromebook kunt activeren.