Overfør Verizon Wireless til en anden konto

Hvis Verizon Wireless-netværket allerede er aktiveret på din Chromebook, skal du annullere den aktuelle Verizon Wireless-konto og nulstille modemmet, før du kan knytte den til en ny konto.

Trin 1: Annuller din Verizon Wireless-konto

1. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  2. Vælg Indstillinger Indstillinger.
  3. Vælg "Mobildata" i sektionen "Netværk".
  4. Vælg Vis konto øverst på skærmen.
  5. Log ind på din Verizon Wireless-konto.
  6. Følg vejledningen i, hvordan du annullerer din Verizon Wireless-konto

Hvis du har problemer med at annullere din Verizon Wireless-konto, kan du ringe til Verizon på 1-800-786-8419 og bede supportmedarbejderen om at gøre følgende:

• annullere din konto
  • afbryde modemmet

Tast # på din telefon, og vælg mulighed 2 for at få fat i det rigtige supportteam. Du skal oplyse svaret på dit hemmelige spørgsmål og den kontosikkerhedskode, du har angivet ved aktiveringen af din Verizon Wireless-konto.

Trin 2: Nulstil modemmet

Vigtigt! Sørg for at ringe til Verizon og bede dem om at afbryde modemet, før du følger vejledningen nedenfor.

1. Tryk på Ctrl+Alt+t for at åbne et terminalvindue.
  2. Angiv følgende kommando: modem factory-reset
  3. Når standardprompten vises, kan du se meddelelsen SPC 000000. Angiv denne kommando: 000000
  4. En bekræftelsesmeddelelse vises. Angiv y for at bekræfte.
  5. Angiv exit for at forlade terminalvinduet.
  6. Genstart din Chromebook.

Hvis du får en meddelelse om, at der er opstået timeout for processen, skal du starte forfra og prøve igen.

Trin 3: Genaktiver Verizon Wireless-netværket

Du bør nu kunne oprette en ny konto for at aktivere Verizon Wireless. Se, hvordan du aktiverer Verizon Wireless på din Chromebook.