Opdater operativsystemet på din Chromebook

Din Chromebook søger automatisk efter softwareopdateringer og downloader dem, når den har Wi-Fi- eller Ethernet-forbindelse.

Afslut en opdatering

1. Når din Chromebook downloader en softwareopdatering, skal du kigge efter notifikationen "Der er en tilgængelig opdatering".
  2. Vælg Genstart for at opdatere.
  3. Din Chromebook genstarter og opdateres.

Bemærk! Hvis du vil have flere oplysninger om de nyeste Chromebook-funktioner, kan du vælge Få flere oplysninger om den seneste Chrome OS-opdatering i notifikationen om den tilgængelige opdatering.

Hvis du bruger din Chromebook på arbejdet eller i skolen:

1. Når din Chromebook downloader en softwareopdatering, har notifikationen en farve:
    • Blå: Det anbefales, at du opdaterer.
    • Orange: Det er nødvendigt, at du opdaterer.
  2. Vælg Genstart for at opdatere.
  3. Din Chromebook genstarter og opdateres.

Søg selv efter opdateringer

1. Tænd din Chromebook.
  2. Slut din Chromebook til et Wi-Fi-netværk.
  3. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  4. Vælg Indstillinger .
  5. Vælg Om Chrome OS nederst i panelet til venstre.
  6. Under "Google Chrome OS" kan du se, hvilken version af Chrome-operativsystemet din Chromebook kører.
  7. Vælg Søg efter opdateringer.
  8. Hvis din Chromebook finder en softwareopdatering, begynder den automatisk at downloade den.

Bemærk! Hvis din Chromebook anvender din telefons internetforbindelse eller sine egne mobildata, får du en underretning om, hvor meget mobildata den skal bruge for at opdatere. Du kan derefter stoppe eller fortsætte med opdateringen.

Oplysninger, der sendes til Google, når du opdaterer

Når din Chromebook søger efter opdateringer, sender den nogle oplysninger til Google. Den sender f.eks. computerens versionsnummer og sprog. Disse oplysninger er ikke relateret til dig eller din Google-konto.

Løs problemer med opdateringer

Hvis din systemopdatering ikke kan downloades, kan du prøve at følge nedenstående trin. Test din Chromebook efter hvert trin for at se, om problemet er løst.

1. Sluk din Chromebook, og tænd den igen.
  2. Hvis du har problemer med at opdatere dit system via din telefon eller din Chromebooks mobildata, kan du afbryde forbindelsen til telefonen eller til mobildata. Opret forbindelse til Wi-Fi eller Ethernet i stedet.
  3. Nulstil din Chromebook.
  4. Gendan din Chromebook.

Hvis du bruger din Chromebook på arbejdet eller i skolen, kan du kontakte din administrator for at få mere hjælp.