Opdater operativsystemet på din Chromebook

Din Chromebook søger automatisk efter softwareopdateringer og downloader dem, når den har Wi-Fi- eller Ethernet-forbindelse.

Afslut en opdatering

1. Når du har downloadet en softwareopdatering til din Chromebook, skal du finde notifikationen "Ny opdatering".
  2. Vælg Genstart for at opdatere.
  3. Din Chromebook genstarter og opdateres.

Tip! Hvis du vil have flere oplysninger om de nyeste Chromebook-funktioner, kan du vælge Få flere oplysninger om den nyeste ChromeOS-opdatering i notifikationen om den tilgængelige opdatering.

Hvis du bruger din Chromebook på arbejdet eller i skolen:

1. Når din Chromebook downloader en softwareopdatering, har notifikationen en farve:
    • Blå: Det anbefales, at du opdaterer.
    • Orange: Det er nødvendigt, at du opdaterer.
  2. Vælg Genstart for at opdatere.
  3. Din Chromebook genstarter og opdateres.

Søg selv efter opdateringer

1. Tænd din Chromebook.
  2. Forbind din Chromebook til et Wi-Fi-netværk.
  3. Nederst til højre skal du vælge klokkeslættetog derefter Indstillinger .
  4. Vælg Om ChromeOS nederst til venstre.
  5. Under "Google ChromeOS" kan du se, hvilken version af Chrome-operativsystemet din Chromebook bruger.
  6. Vælg Søg efter opdateringer.
  7. Hvis din Chromebook finder en softwareopdatering, begynder den automatisk at downloade den.

Bemærk! Hvis din Chromebook anvender din telefons internetforbindelse eller sine egne mobildata, sender den en underretning om, hvor meget mobildata den skal bruge for at opdatere. Du kan derefter stoppe eller fortsætte med opdateringen.

Oplysninger, der sendes til Google, når du opdaterer

Når din Chromebook søger efter opdateringer, sender den nogle oplysninger til Google. Den sender f.eks. computerens versionsnummer og sprog. Disse oplysninger er ikke relateret til dig eller din Google-konto.

Løs problemer med opdateringer

Hvis systemopdateringen ikke downloades, eller din Chromebook er flere versioner ældre end den aktuelle version, kan du prøve at følge vejledningen nedenfor. Test din Chromebook efter hvert trin for at se, om problemet er løst.

1. Sluk din Chromebook, og tænd den derefter igen.
  2. Hvis du har problemer med at opdatere dit system via din telefon eller din Chromebooks mobildata, kan du afbryde forbindelsen til telefonen eller til mobildata. Opret forbindelse til Wi-Fi eller Ethernet i stedet.
  3. Nulstil din Chromebook.
  4. Gendan din Chromebook.

Hvis du bruger din Chromebook på arbejdet eller i skolen, kan du kontakte din administrator for at få mere hjælp.