De datum en tijd instellen en je agenda vinden

De tijd op je Chromebook wordt automatisch ingesteld als je bent verbonden met internet.

Je voorkeuren voor datum en tijd wijzigen

1. Log in op je Chromebook.
  2. Selecteer rechtsonder de tijd.
  3. Selecteer Instellingen .
  4. Scroll omlaag en selecteer Geavanceerd.
  5. In het gedeelte 'Datum en tijd' kun je het volgende doen:
    • Als je je tijdzone handmatig wilt kiezen, selecteer je Tijdzone  en dan Kiezen uit lijst  en dan pijl-omlaag .
    • Schakel 24-uurs klok gebruiken in om over te schakelen naar een 24-uurs klok.
    • Optioneel: Voor meer nauwkeurigheid of als je een Virtual Private Network (VPN) gebruikt, kun je je Chromebook de locatie laten vinden via het wifi- of gegevensnetwerk. Selecteer Tijdzone  en dan Automatisch instellen en dan pijl-omlaag  en dan Wifi of mobiele netwerken gebruiken om locatie te bepalen.

Je agenda zoeken

1. Log in op je Chromebook.
  2. Selecteer rechtsonder de datum om de agenda te openen.
Tip: In de agenda van je Chromebook kun je het volgende doen:
  • Toekomstige afspraken bekijken
  • Deelnemen aan een digitale vergadering

Hoe je Chromebook je locatie vindt

Je Chromebook gebruikt je IP-adres om je geschatte locatie te vinden. Je Chromebook stuurt die informatie naar Google-locatieservices om je tijdzone in te schatten. Als je 'Wifi of mobiele netwerken gebruiken om locatie te bepalen' kiest, stuurt je Chromebook ook informatie over wifi- of gegevensnetwerken in de buurt (als je voor je Chromebook een data-abonnement hebt). Met deze informatie kan je Chromebook je locatie nauwkeuriger vinden.