De datum en tijd instellen

De tijd op uw Chromebook wordt automatisch ingesteld wanneer u bent verbonden met internet.

De datum, tijd of tijdzone wijzigen of een 24-uurs klok gebruiken:

1. Log in op uw Chromebook.
  2. Klik op uw accountfoto.
  3. Klik op Instellingen Instellingen.
  4. Scrol omlaag en klik op Geavanceerd.
  5. In het gedeelte 'Datum en tijd':
    • Schakel Tijdzone automatisch instellen op basis van je locatie uit als u de tijdzone handmatig wilt kiezen. Selecteer een tijdzone in het menu.
    • Schakel 24-uurs klok gebruiken in om over te schakelen naar een 24-uurs klok.

Casey is Chromebook-expert en auteur van deze Help-pagina. Help haar dit artikel te verbeteren door hieronder feedback achter te laten.