Klokinstellingen wijzigen

Ga naar het menu 'Instellingen' om de tijd te wijzigen, uw tijdzone aan te passen of over te schakelen naar een 24-uurs klok.

1. Log in bij uw Chromebook en klik op het statusgedeelte in de rechterbenedenhoek van het scherm.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan de pagina.
  4. U kunt de volgende instellingen aanpassen in het gedeelte 'Datum en tijd':
    • Uw tijdzone selecteren in het menu.
    • Overschakelen van een 12-uurs klok naar een 24-uurs klok.

Als de datum of tijd op uw Chromebook onjuist is, probeert u de tijdzone aan te passen.

Volgende stappen

Discuss with other Chromies in Chromebook Central.