De datum en tijd instellen

Gebruik het menu 'Instellingen' om de datum, tijd en tijdzone in te stellen of een 24-uurs klok te gebruiken.

1. Log in bij uw Chromebook en klik op het statusgedeelte, waar uw accountfoto wordt weergegeven.
  2. Klik op Instellingen .
  3. Klik op de link Geavanceerde instellingen weergeven onder aan de pagina.
  4. In het gedeelte 'Datum en tijd' kunt u:
    • Uw tijdzone selecteren in het menu.
    • Overschakelen van een 12-uurs klok naar een 24-uurs klok.

De tijd op uw Chromebook wordt automatisch ingesteld wanneer u bent verbonden met internet.

Voer discussies met andere Chromies in Chromebook Central.