Angiv dato, tidspunkt, og find din kalender

Din Chromebook indstiller automatisk klokkeslættet, når du har forbindelse til internettet.

Skift dine præferencer for dato og klokkeslæt

1. Log ind på din Chromebook.
  2. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  3. Vælg Indstillinger .
  4. Under "Systempræferencer":
    • Du kan angive din tidszone manuelt ved at vælge Tidszone og derefter Vælg på listen og derefter Menupil .
    • Du kan skifte til 24-timers ur ved at aktivere Brug 24-timers ur.
    • Valgfrit: Lad din Chromebook bruge Wi-Fi eller datanetværk til at finde din lokation, hvis du bruger et virtuelt privat netværk, eller for at opnå større nøjagtighed. Vælg Tidszone og derefter Indstil automatisk og derefter Menupil og derefter Brug Wi-Fi eller mobilnetværk til at fastslå lokation​.

Find din kalender

1. Log ind på din Chromebook.
  2. Vælg datoen nederst til højre for at åbne kalenderen.
Tip! I kalenderen på din Chromebook kan du:
  • Se fremtidige begivenheder
  • Deltag i et digitalt møde
  • Administrer dine opgaver

Administrer dine opgaver

1. Log ind på din Chromebook.
  2. Vælg datoen nederst til højre.
  3. Over din kalender finder du din Google Opgaveliste.
    • Sådan skifter du mellem opgavelister: Øverst til højre skal du vælge pil ned .
    • Sådan skifter du lister: Vælg din foretrukne liste i rullemenuen .
    • Sådan finder du hele listen på Google Huskeliste: Find "Rediger i Google Huskeliste" nederst. Vælg derefter Åbn nyt vindue .
    • Sådan tilføjer du en opgave: I den udvidede visning af listen skal du vælge Tilføj en opgave .
    • Sådan redigerer du en opgave: Vælg Rediger .
    • Sådan fjerner du en opgave fra listen: Vælg Udfør .

Tip! Din opgaveliste indeholder oplysninger som:

• Dato eller klokkeslæt
  • Oplysninger
  • Underopgaver

Sådan finder Chromebook din lokation

Din Chromebook bruger din IP-adresse til at finde din omtrentlige placering. Din Chromebook sender oplysningerne til Google Lokationstjenester for at fastslå din tidszone. Hvis du vælger "Brug Wi-Fi eller mobilnetværk til at fastslå placering", sender din Chromebook også oplysninger om Wi-Fi- eller datanetværk i nærheden (hvis din Chromebook har et dataabonnement). Disse oplysninger hjælper din Chromebook med at finde din placering mere nøjagtigt.