Åpne og rediger bilder

Du kan åpne og gjøre enkle endringer i bilder du har lagret på Chromebooken din.

Åpne bilder eller videoer med Galleri-appen

1. Logg på Chromebook.
  2. I hjørnet av skjermen velger du appoversikten .
  3. Åpne Filer .
  4. Finn bildet eller videoen du vil åpne. Filen kan være lagret i:
    • «Kamera»
    • «Nedlastinger»
    • «Min disk»
  5. Dobbeltklikk på bildet eller videoen.

Rediger, slett eller skriv ut bildene dine

1. Trykk på bildet du vil redigere.
    • Nederst til høyre i Kamera-appen kan du velge det nyeste bildet eller den nyeste videoen.
  2. Velg et alternativ:
    • Gi nytt navn til bildet: Velg filnavnet øverst til venstre. For å lagre det nye navnet, trykk på Enter.
    • Beskjær eller rotér bildet: Velg Beskjær og rotér øverst.
    • Endre bredden og høyden på bildet: Velg Justér størrelsen øverst.
    • Endre kontrast eller lysstyrke: Velg Lysfiltre øverst.
    • Angre endringer, eller utfør dem likevel: Velg Angre eller Utfør likevel .
    • Slett bildet: Velg Slett øverst.
    • Skriv ut bildet: Velg Mer  og så Skriv ut øverst til høyre.
Tips: For å redigere videoen din, velg Rediger i Foto øverst til høyre for å åpne den i Foto-appen. WebM-videofiltyper kan ikke redigeres med Google Foto. Alternativt kan du velge Flere verktøy i Foto til høyre for å fortsette å redigere bildet med mer avanserte funksjoner.