Kuvien avaus ja muokkaus

Voit avata Chromebookiin tallentamiasi kuvia ja tehdä niihin perustason muokkauksia.

Kuvan tai videon avaaminen Galleria-sovelluksella

1. Kirjaudu Chromebookiin.
  2. Valitse näytön kulmasta Käynnistysohjelma .
  3. Avaa Tiedostot .
  4. Etsi valokuva tai video, jonka haluat avata. Se on ehkä tallennettu tänne:
    • Kamera
    • Lataukset
    • Oma Drive
  5. Kaksoisklikkaa kuvaa tai videota.

Kuvien muokkaaminen, poistaminen tai tulostaminen

1. Valitse kuva, jota haluat muokata.
    • Vinkki: Voit valita uusimman kuvan tai videon Kamera-sovelluksen oikeasta alareunasta.
  2. Valitse vaihtoehto:
    • Kuvan nimen vaihtaminen: Valitse vasemmasta yläreunasta tiedostonimi. Tallenna uusi nimi painamalla Enter.
    • Kuvan rajaaminen tai kiertäminen: Valitse yläreunasta Rajaa ja kierrä .
    • Kuvan leveyden ja korkeuden muuttaminen: Valitse yläreunasta Skaalaa .
    • Kontrastin tai kirkkauden säätäminen: Valitse yläreunasta Valaistussuodattimet .
    • Muutosten kumoaminen tai tekeminen uudelleen: Valitse Kumoa  tai Tee uudelleen .
    • Kuvan poistaminen: Valitse yläreunasta Poista .
    • Kuvan tulostaminen: Valitse oikeasta yläreunasta Lisää  ja sitten Tulosta.
Vinkki: Jos haluat muokata videota, valitse oikeasta yläkulmasta Muokkaa Kuvissa, niin se avautuu Kuvat-sovelluksessa. WebM-videotiedostotyyppejä ei voi muokata Google Kuvissa. Jos haluat jatkaa kuvan muokkaamista lisäominaisuuksilla, valitse oikealta Lisää työkaluja Kuvissa.