Åbn og rediger billeder

Du kan åbne og foretage grundlæggende redigeringer af de billeder, du har gemt på din Chromebook.

Åbn et billede eller en video med appen Galleri

1. Log ind på din Chromebook.
  2. Vælg applisten i hjørnet af skærmen.
  3. Åbn Filer .
  4. Find det billede eller den video, du vil åbne. Elementet kan være gemt her:
    • "Kamera"
    • "Downloads"
    • "Mit drev"
  5. Dobbeltklik på billedet eller videoen.

Rediger, slet eller udskriv dine billeder

1. Vælg det billede, du vil redigere.
    • I appen Kamera kan du nederst til højre vælge dit seneste billede eller din seneste video.
  2. Vælg en af mulighederne:
    • Omdøb et billede: Vælg filnavnet øverst til venstre. Tryk på Enter for at gemme det nye navn.
    • Beskær eller roter dit billede: Vælg Beskær og roter øverst på skærmen.
    • Rediger bredden og højden på dit billede: Vælg Skift størrelse øverst på skærmen.
    • Juster kontrast eller lysstyrke: Vælg Lysfiltre øverst på skærmen.
    • Fortryd ændringer, eller annuller fortrydning af ændringer: Vælg Fortryd eller Annuller fortryd .
    • Slet et billede: Vælg Slet øverst på skærmen.
    • Udskriv et billede: Øverst til højre skal du vælge Mere og derefter Udskriv.
Tip! Hvis du vil redigere din video, skal du vælge Rediger i Fotos øverst til højre for at åbne videoen i Fotos-appen. WebM-videofiltyper kan ikke redigeres ved hjælp af Google Fotos. Hvis du vil fortsætte med at redigere dit billede med mere avancerede funktioner, skal du vælge Flere værktøjer i Fotos til højre.