Obrir i editar fotos

Podeu obrir les fotos desades a Chromebook i fer-hi retocs senzills.

Obrir una foto o un vídeo amb l'aplicació Galeria

1. Inicieu la sessió al Chromebook.
  2. A l'extrem de la pantalla, seleccioneu el menú d'aplicacions .
  3. Obriu Fitxers .
  4. Cerqueu la foto o el vídeo que voleu mostrar. Potser s'ha desat a:
    • Càmera
    • Baixades
    • La meva unitat
  5. Feu doble clic a la foto o al vídeo.

Editar, suprimir o imprimir fotos

1. Seleccioneu la foto que voleu editar.
    • A la part inferior dreta de l'aplicació Càmera , podeu seleccionar la foto o el vídeo més recents.
  2. Trieu una opció:
    • Canviar el nom d'una foto: a la part superior esquerra, seleccioneu el nom del fitxer. Per desar el nom nou, premeu Retorn.
    • Retallar o girar la foto: a la part superior, seleccioneu Retalla i gira .
    • Canviar l'amplada i l'alçada de la foto: a la part superior, seleccioneu Ajusta la mida .
    • Ajustar el contrast o la brillantor: a la part superior, seleccioneu Filtres de llum .
    • Desfer o refer canvis: seleccioneu Desfés  o Refés .
    • Suprimir una foto: a la part superior, seleccioneu Suprimeix .
    • Imprimir una foto: a la part superior dreta, seleccioneu Més  i, a continuació, Imprimeix.
Consell: si voleu editar el vostre vídeo, a la part superior dreta, seleccioneu Edita a Fotos per obrir-lo a l'aplicació Fotos. Els tipus de fitxer de vídeo WebM no es poden editar amb Google Fotos. O bé, si voleu continuar editant la foto amb funcions més avançades, a la dreta, seleccioneu Més eines a Fotos.
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda