Brug din Chromebook som et Wi-Fi-hotspot

Du kan bruge din Chromebook som et Wi-Fi-hotspot, så andre enheder kan oprette forbindelse til internettet.

Det skal du have

Hvis du vil aktivere hotspot, skal din Chromebook:

• Have mobilfunktionalitet
  • Være udstyret med et understøttet Wi-Fi-chipset og understøttet modemfirmware, og sørg for, at din enhed er aktiveret som hotspot
  • Have et abonnement med mobildata og netdeling

Tips!

• Ikke alle mobilselskaber understøtter denne funktion.
  • VPN påvirker ikke de data, der sendes fra en mobiludbyder til en kunde.

Konfigurer dit Chromebook-hotspot

1. Vælg klokkeslættet nederst til højre.
  2. Vælg Indstillinger .
  3. Vælg Hotspot under "Netværk".
  4. Vælg Konfigurer til højre for "Navn på hotspot".
  5. Angiv dit foretrukne hotspotnavn og din foretrukne adgangskode.
    • Navnet på hotspottet må ikke være tomt og må ikke overstige 32 tegn.
  6. Vælg Gem.

Aktivér eller deaktiver dit Chromebook-hotspot

Vigtigt! Hvis dit hotspot er aktiveret, bruger de forbundne enheder dine mobildata, og det reducerer batteritiden på din Chromebook.

Sådan slår du dit Chromebook-hotspot til eller fra:

1. Vælg klokkeslættet nederst til højre.
  2. Vælg Indstillinger .
  3. Aktivér eller deaktiver Hotspot under "Netværk".

Tips!

• Hvis du tidligere har aktiveret et hotspot, kan du finde hotspot-indstillingen i kvikmenuen.
  • Hvis du finder valgmuligheden Hotspot, men ikke kan aktivere eller deaktivere det, understøtter din enhed muligvis ikke hotspotfunktionen.
  • Hvis din enhed har forbindelse til mobilnetværket, men valgmuligheden Hotspot ikke er synligt på siden med indstillinger, understøtter din enheds hardware ikke denne funktion.
    • Hvis der er oprettet forbindelse til et mobilnetværk, men valgmuligheden Hotspot ikke er tilgængeligt, understøtter din enheds hardware ikke funktionen Hotspot.

Administrer dit hotspot

1. Vælg klokkeslættet nederst til højre.
  2. Vælg Indstillinger .
  3. Under "Netværk" skal du vælge Hotspot.
  4. Hvis du vil opdatere navnet på hotspottet, skal du vælge Konfigurer.
  5. Du kan også:
    • Deaktivere hotspot automatisk.
    • Se, hvor mange enheder der er forbundet.
    • Brug 2,4 GHz Wi-Fi for at udvide kompatibiliteten. Hvis ikke, foretrækker ChromeOS 5 GHz-båndet, hvis det er tilladt i henhold til den lokale lovgivning.

Tip! Hvis du aktiverer Deaktiver hotspot automatisk, deaktiveres hotspot, når der ikke er forbindelse til nogen enheder inden for 5 minutter.