Ilmoitusten saaminen ChromeOS:llä, kun puhut mykistettynä

Jos yrität puhua mikrofonin mykistämisen jälkeen, voit saada ilmoituksen, joka muistuttaa sinua mykistyksestä.

Tämä ominaisuus on saatavilla vain Chromebook Plus ‑laitteilla.

Mykistysmuistutuksen laittaminen päälle

Tärkeää: Sinun on myönnettävä tarvittavat mikrofoniluvat, jotta ominaisuus toimii oikein.

1. "Laitetaanko mykistysmuistutus päälle?" näkyy tila-alueessa, kun aloitat videopuhelun.
  2. Voit laittaa mykistysmuistutuksen päälle valitsemalla Laita päälle.

Vinkki: Muistutukseen tarvittava data käsitellään paikallisesti, eivätkä sovellukset voi käyttää dataa.

Mykistysmuistutuksen laittaminen päälle tai pois päältä

Voit laittaa mykistysmuistutuksen pois päältä valitsemalla Laita pois päältä.

Mykistysmuistutuksen laittaminen takaisin päälle:

1. Valitse oikeasta alareunasta kellonaika ja sitten Asetukset .
  2. Valitse vasemmalta Tietosuoja ja yksityisyys.
  3. Laita Mykistysmuistutus päälle "Yksityisyysasetukset"-kohdan alta.