Få notifikationer, når du taler, mens lyden er slået fra i ChromeOS

Hvis du forsøger at tale, efter du har slået mikrofonen fra, kan du få en notifikation, der minder dig om, at lyden er slået fra.

Denne funktion er kun tilgængelig på Chromebook Plus-enheder.

Aktivér påmindelse om at mikrofonen er slået fra

Vigtigt! Du skal give de nødvendige mikrofontilladelser for at sikre, at denne funktion fungerer korrekt.

1. Når du starter en videochat, kan du se "Vil du aktivere påmindelse om at mikrofonen er slået fra?" i statusområdet.
  2. Hvis du vil aktivere påmindelser om, at mikrofonen er slået fra, skal du vælge Aktivér.

Tip! Dataene for din påmindelse behandles lokalt og kan ikke tilgås af apps.

Aktivér eller deaktiver påmindelse om at mikrofonen er slået fra

Du kan deaktivere påmindelse om at mikrofonen er slået fra ved at vælge Deaktiver i notifikationen.

Sådan aktiverer du påmindelse om at mikrofonen er slået fra igen:

1. Nederst til højre skal du vælge klokkeslættet og derefter Indstillinger .
  2. Vælg Sikkerhed og privatliv til venstre.
  3. Aktivér Påmindelse om at mikrofonen er slået fra under "Privatlivsindstillinger".