Konfigurer din scanner

Du kan scanne via din Chromebook ved hjælp af de fleste printere og scannere, som har forbindelse til Wi-Fi-netværket kabelforbundet netværk. Chromebooks understøtter i øjeblikket ikke Bluetooth-scanning. Tjek, om din printer fungerer sammen med din Chromebook.

Opret forbindelse til internettet

Vigtigt! Sørg for, at din Chromebook og scanner har forbindelse til det samme netværk.

1. Tænd din scanner.
  2. Forbind din scanner til netværket.
    • Læs vejledningen fra producenten af din scanner for at finde ud af, hvordan du forbinder din scanner til et netværk.
  3. Tænd din Chromebook, hvis du ikke allerede har gjort det.
  4. Log ind på din Chromebook.
  5. Forbind din Chromebook til det samme netværk som din scanner.

Se, hvordan du opretter forbindelse til Wi-Fi.

Scan et dokument

Vigtigt! Sørg for, at din printer kan scanne.

1. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  2. Vælg Indstillinger
  3. Nederst til venstre skal du vælge Avanceret.
  4. Du kan åbne appen Scan ved at vælge Scan under "Printere og scannere".
    • Valgfrit: Du kan finde appen Scan ved at åbne applisten og skrive Scan øverst i søgefeltet.
  5. Du kan finde din scanner i rullemenuen til højre under "Scan".
    • Under "Flere indstillinger" kan du ændre:
      • Din farvetilstand
      • Sidestørrelse
      • Opløsning
      • Scanningsmuligheder
  6. Vælg Scan for at starte din scanning.

Tips!

Løs problemer med konfiguration af scanner

Din scanner kan ikke oprette forbindelse til Wi-Fi

1. Sluk din scanner eller printer.
  2. Tænd din scanner eller printer.
  3. Prøv at oprette forbindelse til Wi-Fi igen.

Tip! Hvis din scanner stadig ikke kan oprette forbindelse til Wi-Fi, skal du kontakte producenten af din scanner.

Du har konfigureret din scanner, men den kan ikke scanne

1. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  2. Vælg Indstillinger
  3. Vælg Avanceret nederst på skærmen.
  4. Vælg Printere under "Udskrivning".
  5. Ud for navnet på din printer skal du vælge Mere  og derefter Rediger.
  6. Tjek, at alle dine printeroplysninger er korrekte.

Hvis alle dine printeroplysninger er korrekte, kan du prøve at fjerne og tilføje din printer igen:

1. Ud for navnet på din printer skal du vælge Mere  og derefter Fjern.
  2. Konfigurer din printer igen.

Tip! Hvis du stadig ikke kan udskrive, skal du muligvis opdatere printerens firmware. Gå til printerproducentens website for at få flere oplysninger.