Bruk skrivebordsknappen på Chromebook

Med skrivebordsnavn kan du

• finne alle skrivebordene dine, slik at du ikke glemmer hvilke du har
  • bytte raskt mellom skrivebord
  • få rask tilgang til organisasjonen på tvers av skrivebord

Opprett et nytt skrivebord

1. Velg skrivebordsknappen på hyllen på Chromebooken.
  2. For å opprette et nytt skrivebord, velg Legg til.
  3. Du kan velge å skrive inn navnet på skrivebordet eller bruke standardnavnet «skrivebord #», der «#» er plasseringen til skrivebordet.

Tips:

• Du kan gi nytt navn til, endre rekkefølgen på, lukke og slå sammen skrivebordene når du velger skrivebordsnavnet og holder markøren over miniatyrbildene.
  • Du finner de lagrede skrivebordene dine under «Lagret for senere bruk» på skrivebordsmenyen.

Vis eller skjul skrivebord

1. For å vise eller skjule navnet på skrivebordet, høyreklikk på hyllen eller skrivebordsnavnet.
  2. Velg Vis skrivebordets navn eller Skjul skrivebordets navn.

Tips: Når hyllen er på siden, gjelder følgende:

• For å se det fulle navnet på skrivebordet, hold markøren over forbokstaven i skrivebordsnavnet.
  • For egendefinerte skrivebordsnavn vises den første bokstaven i skrivebordsnavnet.
  • For skrivebord med standardnavn vises «#(skrivebordsposisjon)» som skrivebordets navn.