Chromebookin työpöytäpainike

Työpöydän nimen avulla voit

• löytää kaikki nykyiset työpöydät
  • vaihtaa nopeasti työpöydältä toiselle
  • siirtyä nopeasti järjestelemään työpöytiä.

Uuden työpöydän luominen

1. Valitse Chromebookin hyllystä työpöytäpainike.
  2. Jos haluat luoda uuden työpöydän, valitse Lisää.
  3. Voit joko nimetä työpöydän tai käyttää oletusnimeä "työpöytä #" (# viittaa työpöydän sijaintiin).

Vinkkejä:

• Voit nimetä työpöytiä uudelleen sekä sulkea ja yhdistää niitä, kun valitset työpöydän nimen ja viet hiiren pikkukuvien päälle.
  • Löydät tallennetut työpöydät työpöytävalikon kohdasta "Tallennettu myöhempää käyttöä varten".

Työpöydän näyttäminen tai piilottaminen

1. Jos haluat näyttää tai piilottaa työpöydän nimen, klikkaa hyllyä tai työpöydän nimeä kakkospainikkeella.
  2. Valitse Näytä työpöydän nimi tai Piilota työpöydän nimi.

Vinkki: Kun hylly on sivussa:

• Jos haluat nähdä työpöydän koko nimen, vie hiiri nimen alkukirjaimen päälle.
  • Jos olet nimennyt työpöydän itse, sen nimestä näkyy ensimmäinen kirjain.
  • Jos käytät työpöydän oletusnimeä, siitä näkyy "#(työpöydän sijainti)".