Brug skrivebordsknappen på din Chromebook

Skrivebordsnavne giver dig følgende muligheder:

• Find alle skriveborde, så du ikke glemmer eksisterende skriveborde.
  • Skift hurtigt mellem skriveborde.
  • Få hurtig adgang til organisering på alle skriveborde.

Opret et nyt skrivebord

1. Vælg skrivebordsknappen på hylden på din Chromebook.
  2. Hvis du vil oprette et nyt skrivebord, skal du vælge Tilføj.
  3. Du kan angive navnet på dit skrivebord eller bruge standardnavnet "skrivebord x", hvor "x" er skrivebordets position.

Tips!

• Du kan omdøbe, omarrangere, lukke og flette skrivebordene, når du vælger skrivebordsnavnet og holder markøren over miniaturebillederne.
  • Du kan se dine gemte skriveborde i skrivebordsmenuen under "Gemt til senere".

Vis eller skjul et skrivebord

1. Du kan vise eller skjule navnet på skrivebordet ved at højreklikke på navnet på hylden eller skrivebordet.
  2. Vælg Vis navnet på skrivebordet eller Skjul navnet på skrivebordet.

Tip! Når hylden er i siden:

• Du kan se hele navnet på skrivebordet ved at holde markøren over navnet på skrivebordet.
  • Tilpasset skrivebordsnavn viser det første bogstav i skrivebordets navn.
  • Standardnavnet på skrivebordet viser "#(skrivebordsposition)" på skrivebordets navn.

Relaterede ressourcer