Utöka batteritiden med batterisparläget

Med batterisparläget kan du förlänga batteritiden på Chromebook genom att

Aktivera eller inaktivera batterisparläget

1. Klicka på batteriikonen längst ned till höger på Chromebook.
  2. Välj Inställningar följt av Systeminställningar följt av Ström.
  3. Aktivera eller inaktivera Batterisparläge under Ström.

Tips!

• Batterisparläget är inte tillgängligt när du ansluter Chromebook till en strömkälla.
  • Om batterisparläget inte är aktiverat får du en avisering om att batterisparläget har aktiverats automatiskt när batterinivån på Chromebook blir låg.
    • Om du vill inaktivera batterisparläget klickar du på Inaktivera i aviseringsfältet. Du kan även öppna sidan Ström i inställningarna och inaktivera Batterisparläge.
    • Batterisparläget inaktiveras automatiskt när du ansluter Chromebook till en strömkälla.
  • Du vet att batterisparläget är aktiverat om
    • batteriikonen i verktygsfältet har symbolen + i gult
    • en gul bubbla med symbolen + visas runt batteriikonen när du öppnar snabbinställningarna.