De batterijduur verlengen met Batterijbesparing

Met Batterijbesparing kun je de batterijduur van je Chromebook verlengen door:

Batterijbesparing aan- of uitzetten

1. Klik rechtsonder op je Chromebook op het batterij-icoon.
  2. Selecteer Instellingen en dan Systeemvoorkeuren en dan Voeding.
  3. Zet onder Voeding de optie Batterijbesparing aan of uit.

Tips:

• Als je je Chromebook aansluit om deze op te laden, is Batterijbesparing niet beschikbaar.
  • Als je Batterijbesparing niet hebt aangezet en de batterij van je Chromebook bijna leeg is, verschijnt een melding om je te laten weten dat Batterijbesparing automatisch is aangezet.
    • Als je Batterijbesparing wilt uitzetten, klik je in de berichtenbalk op Uitzetten. Of ga naar de pagina Voeding in Instellingen en zet Batterijbesparing uit.
    • Als je je Chromebook aansluit om deze op te laden, wordt Batterijbesparing automatisch uitgezet.
  • Je weet dat Batterijbesparing aanstaat in de volgende gevallen:
    • Het batterij-icoon in de werkbalk heeft een geel plusteken (+).
    • Als je Snelle instellingen opent, vind je een gele ballon rond het batterij-icoon, met een plusteken.