Akunkeston pidentäminen virransäästön avulla

Virransäästön avulla voit pidentää Chromebookin akunkestoa

Virransäästö päälle tai pois päältä

1. Valitse akkukuvake Chromebookin oikeasta alareunasta.
  2. Valitse Asetukset ja sitten Järjestelmäasetukset ja sitten Virta.
  3. Laita Virta-kohdasta Virransäästö päälle tai pois päältä.

Vinkkejä:

• Virransäästö ei ole käytettävissä, kun laitat Chromebookin lataukseen.
  • Jos et ole laittanut virransäästöä päälle ja Chromebookin akku on vähissä, näet ilmoituksen, jossa kerrotaan että virransäästö on laitettu päälle automaattisesti.
    • Jos haluat laittaa virransäästön pois päältä, valitse ilmoituspalkista Laita pois päältä. Voit myös siirtyä asetuksissa Virta-sivulle ja laittaa Virransäästön pois päältä.
    • Virransäästö menee automaattisesti pois päältä, kun laitat Chromebookin lataukseen.
  • Tiedät, että virransäästö on päällä, jos
    • yläpalkin akkukuvakkeessa näkyy keltainen "+"
    • pika-asetuksissa akkukuvakkeen ympärillä näkyy keltainen ympyrä ja "+".