Forlæng batteritiden med batterisparefunktionen

Batterisparefunktion kan forlænge batteritiden på din Chromebook, da den gør følgende:

Slå Batterisparefunktion til eller fra

1. Klik på batteriikonet nederst til højre på din Chromebook.
  2. Vælg Indstillinger og derefter Systempræferencer og derefter Strøm.
  3. Aktivér eller deaktiver Batterisparefunktion under "Strøm".

Tips!

• Batterisparefunktion er ikke tilgængelig, når du tilslutter din Chromebook for at oplade den.
  • Hvis du ikke har aktiveret Batterisparefunktion, når batteriniveauet på din Chromebook er lavt, vises der en notifikation, som fortæller dig, at batterisparefunktionen automatisk er blevet aktiveret.
    • Hvis du vil deaktivere Batterisparefunktion, skal du klikke på Deaktiver i notifikationsbjælken. Du kan også gå til siden Strøm i Indstillinger i Indstillinger og deaktivere Batterisparefunktion.
    • Når du slutter din Chromebook til opladning, deaktiveres batterisparefunktionen automatisk.
  • Du ved, at Batterisparefunktion er aktiveret, hvis:
    • Batteriikonet på værktøjslinjen har et "+"-symbol i gult.
    • Når du åbner kvikmenuen, kan du se en gul boble rundt om batteriikonet med et "+"-symbol.

Relaterede ressourcer