Allargeu la durada de la bateria amb l'estalvi de bateria

Amb la funció Estalvi de bateria, podeu allargar la durada de la bateria del Chromebook:

Activeu o desactiveu l'Estalvi de bateria

1. A la part inferior dreta del Chromebook, feu clic a la icona de bateria.
  2. Seleccioneu Configuració i, a continuació, Preferències del sistema i, a continuació, Alimentació.
  3. A "Alimentació", activeu o desactiveu Estalvi de bateria.

Consells:

• Quan endolleu el Chromebook per carregar-lo, la funció Estalvi de bateria no està disponible.
  • Si la funció Estalvi de bateria no està activada, quan el Chromebook tingui poca bateria, es mostrarà una notificació que us informarà que la funció Estalvi de bateria s'ha activat automàticament.
    • Per desactivar Estalvi de bateria, feu clic a Desactivar a la barra de notificacions. O bé, a Configuració, aneu a la pàgina d'Alimentació i desactiveu Estalvi de bateria.
    • Quan connecteu el Chromebook per carregar-lo, la funció Estalvi de bateria es desactivarà automàticament.
  • Sabreu que la funció Estalvi de bateria està activada si:
    • La icona de la bateria de la barra d'eines té el símbol "+" en groc.
    • Quan obriu la configuració ràpida, veureu un quadre d'ajuda groc al voltant de la icona de la bateria, amb el símbol "+".