Ansluta Chromebookens IMEI-kod

Om du har ett dataabonnemang för din Chromebook kan du ansluta till mobildata. Enheten har en IMEI-kod (International Mobile Equipment Identity), som är ett unikt id-nummer för enheten.

Hitta IMEI-koden för din Chromebook via mobildatasidan

Obs! Du måste ha ett dataabonnemang på din Chromebook för att komma åt mobildatasidan.

1. Logga in på din Chromebook om du inte redan har gjort det.
  2. Välj klockan nere till höger eller tryck på Alt + Skift + s.
  3. Välj Inställningar
  4. Leta reda på alternativet Mobildata i avsnittet Nätverk.
  5. Välj högerpilen  följt av Mer  följt av Information om enhetens nätverk.
  6. Du hittar IMEI-koden längst ned.