De IMEI van je Chromebook verbinden

Als je Chromebook een data-abonnement heeft, kun je verbinding maken via mobiele data. Je apparaat heeft een International Mobile Equipment Identity (IMEI), een uniek ID-nummer voor je apparaat.

De IMEI van je Chromebook vinden via de pagina voor mobiele data

Belangrijk: Je Chromebook moet een data-abonnement hebben om toegang te krijgen tot de pagina voor mobiele data.

1. Log in op je Chromebook als je dit nog niet hebt gedaan.
  2. Selecteer rechtsonder de tijd of druk op Alt + Shift + s.
  3. Selecteer Instellingen
  4. Ga in het gedeelte Netwerk naar de optie Mobiele data.
  5. Selecteer de pijl-rechts  en dan Meer  en dan Informatie over netwerk van apparaat.
  6. Je vindt je IMEI-nummer onderaan.