Jugar a Steam per a Chromebook (beta)

Per jugar a jocs de Steam, instal·leu-los directament al Chromebook. Podeu comprar, baixar i actualitzar videojocs des de l'aplicació de tercers Steam, de Valve Corporation.

Important: hi ha unes quantes limitacions, errors coneguts i problemes de rendiment que afecten la jugabilitat i la disponibilitat dels jocs, ja que Steam per a Chromebook (beta) encara està en fase de desenvolupament.

Consultar els problemes amb Steam per a Chromebook (beta) o informar-ne

Requisits mínims de maquinari

Steam està disponible en determinats Chromebooks que tinguin:

• Com a mínim una CPU amb Intel i3 o Ryzen 3
  • 8 GB de RAM o més
  • 128 GB d'emmagatzematge o més

Per cercar informació sobre la CPU i la RAM: premeu Ctrl+Cerca+Esc.

Per cercar informació sobre l'emmagatzematge: seleccioneu Configuració i, a continuació, Dispositiu i, a continuació, Gestió d'emmagatzematge.

Dispositius compatibles

Els dispositius Chromebook següents compleixen els requisits mínims de maquinari per a Steam per a Chromebook (beta). Podeu cercar un dispositiu per fabricant i model, o bé per nom en clau. Per trobar el nom en clau del dispositiu, utilitzeu les tecles de drecera Ctrl+Cerca+Esc al Chromebook. Aquesta llista de dispositius compatibles pot canviar a mesura que llancem Steam per a Chromebook (beta) per a altres dispositius que compleixin els requisits de maquinari.

Fabricant i model del dispositiu

Nom en clau

Acer Chromebook 514 (CB514-1W)

volta

Acer Chromebook 515 (CB515-1W)

volet

Acer Chromebook 516 GE (CBG516-1H)

osiris

Acer Chromebook CB514-3H/3HT

markarth

Acer Chromebook Plus 515 (CB515-2H, CB515-2HT)

omnigul

Acer Chromebook Plus 516 GE

calus

Acer Chromebook Spin 514 (CP514-3H, CP514-3HH, CP514-3WH)

dewatt

Acer Chromebook Spin 713 (CP713-3W)

voxel

Acer Chromebook Spin 714

kano

Acer Chromebook Vero 514

volmar

Asus Chromebook CM34 Flip

frostflow

Asus Chromebook CX34 Flip (CX3401)

mithrax

Asus Chromebook CX3402CBA

marasov

Asus Chromebook CX9 (CX9400)

drobit

Asus Chromebook Flip CX5 (CX5500)

delbin

Asus Chromebook Flip CX5 (CX5601)

felwinter

Asus Chromebook Plus CM34 Flip

frostflow

Asus Chromebook Vibe CX34 Flip (CX3401)

mithrax

Asus Chromebook Vibe CX55 Flip

delbin

Dell 5430 Chromebook

crota

Dell 5430 Chromebook 2-in-1

crota360

Framework Laptop Chromebook Edition

banshee

HP Chromebook de 15,6 polzades

yaviks

HP Chromebook x360 de 14 polzades

gimble

HP Dragonfly Pro Chromebook

vell

HP Elite Chromebook c640 G3 de 14 polzades

anahera

HP Elite Chromebook c645 G2

nipperkin

HP Elite Dragonfly Chromebook

redrix

Lenovo IdeaPad Gaming Chromebook 16

taniks

Lenovo 5i Chromebook de 16 polzades / IdeaPad 5i Chromebook de 16 polzades

tarlo

Lenovo 5i Chromebook de 14 polzades

lindar

Lenovo Flex 5i Chromebook de 14 polzades / IdeaPad Flex 5i Chromebook de 14 polzades

TaekoS

Lenovo Slim 3i Chromebook Plus de 14 polzades

pujjoteen15w

Lenovo ThinkPad Chromebook C14 de 1a generació

primus

Baixar i instal·lar Steam

Important: no es recomana instal·lar Steam ni Steam Link des de Play Store, ja que es poden produir problemes de rendiment.

Per baixar Steam directament des del Chromebook:

1. Seleccioneu el menú d'aplicacions .
  2. Cerqueu "Instal·lador de Steam".
    • Si no trobeu l'opció "Instal·lador de Steam" als resultats de la cerca, vol dir que el dispositiu no compleix els requisits per a la versió beta.
  3. A la secció "Aplicacions", seleccioneu Instal·lador de Steam.

També trobareu instruccions d'instal·lació a store.steamengine.com/about.

Canviar la configuració intrajoc per optimitzar el rendiment

Alguns jocs proven de canviar automàticament la configuració relacionada amb el rendiment en funció de les especificacions del dispositiu. Per optimitzar encara més el rendiment, podeu canviar manualment la configuració del joc. A continuació, us indiquem els passos recomanats que podeu provar:

• Reduir la resolució del joc: cerqueu un equilibri entre jugabilitat i qualitat visual. Això contribueix a fer que els dispositius amb una resolució de pantalla superior a 1920 x 1080 funcionin sense problemes. Per veure la resolució de pantalla, aneu a Configuració i, a continuació, Dispositius i, a continuació, Pantalles.
  • Tancar altres finestres: altres aplicacions i llocs web poden utilitzar recursos en segon pla. Per alliberar espai per al joc en aquests recursos, tanqueu les aplicacions o els llocs web en segon pla.
  • Reduir la configuració dels gràfics: cerqueu un equilibri entre jugabilitat i gràfics. Normalment, una configuració "Mitjana" o "Baixa" és un bon punt de partida.
Jocs de Steam compatibles

Els jocs següents han tingut un bon rendiment segons les proves fetes en Chromebooks que compleixen els requisits mínims de maquinari. Aquesta llista s'actualitzarà periòdicament durant el transcurs de la versió beta de Steam per a Chromebook.

Nom del joc

Nom del joc

A Short Hike

Mirror's Edge™

Among Us

Montaro

Barotrauma

Neon Abyss

Biped

Neverwinter Nights: Enhanced Edition

Blasphemous

Noita

Blasphemous 2

Our Life: Beginnings & Always

BLEACH Brave Souls

Papers, Please

Bloons TD Battles 2

Penko Park

Braid

People Playground

Brick Rigs

Pikuniku

Brotato

Pilgrims

Buissons

Poly Bridge

Business Tour (joc de taula amb mode multijugador en línia)

Poly Bridge 2

CARRION

Portal 2

Cats Organized Neatly

PowerWash Simulator

Celeste

Rain on Your Parade

Cleo - a pirate's tale

Ravenfield

Cultist Simulator

Real Pool 3D - Poolians

Darkest Dungeon®

Realm of the Mad God Exalt

Dead Cells

Regency Solitaire

Dome Keeper

Return of the Obra Dinn

Don't Starve

RISK: Global Domination

Enter the Gungeon

Root

Fallout Shelter

Scoot Kaboom and the Tomb of Doom

Frog Detective 3: Corruption at Cowboy County

Sea of Stars

Graveyard Keeper

Shantae and the Seven Sirens

Half-Life 2

SHEEPO

Half-Life 2: Episode One

Slime Rancher

Halls of Torment

SPORE™

Haven Park

Starbound

Heroes® of Might & Magic® III - HD Edition

Stronghold Crusader HD

Hollow Knight

Stumble Guys

Hotline Miami

Swords & Souls: Neverseen

Human-powered spacecraft

Teacup

Idle Champions of the Forgotten Realms

Tetris® Effect: Connected

Into the Breach

The Adventures of Elena Temple: Definitive Edition

Iron Snout

The Battle of Polytopia

Island Saver

The Jackbox Party Pack 8

Jump King

The Sims™ 3

Katana ZERO

Total War: MEDIEVAL II – Definitive Edition

Kaze and the Wild Masks

Train Valley

Kingdom Rush - Tower Defense

ULTRAKILL

Kyle is Famous: Complete Edition

Universe Sandbox

La-Mulana

Vampire Survivors

La-Mulana 2

War Robots

Levelhead: Platformer Maker

We Were Here

Life is Strange 2

World of Goo

Lobotomy Corporation | Monster Management Simulation

WorldBox - God Simulator

Lords Mobile

Yu-Gi-Oh! Master Duel

Magic: The Gathering Arena

Resoldre problemes coneguts de Steam per a Chromebook (beta)

Per enviar suggeriments sobre Steam i informar de problemes, utilitzeu les tecles de drecera Alt+Maj+I.

El joc té una mida o posició incorrectes a la pantalla
És possible que alguns jocs es mostrin amb una mida o en una posició incorrectes a la pantalla. Per provar de corregir el problema, seleccioneu Pantalla completa .
Missatge "S'està processant el shader de Vulkan"
En alguns jocs es mostra el missatge "S'està processant el shader de Vulkan". Podeu ometre el missatge i anar directament al joc, però això pot afectar la jugabilitat. Per provar de solucionar aquest problema:
  1. Aneu a la configuració de Steam.
  2. Activeu l'opció Permet el processament de shaders de Vulkan en segon pla.

Consell: activar l'opció "Permet el processament de shaders de Vulkan en segon pla" podria afectar la durada de la bateria.

Enviar suggeriments sobre els jocs de Steam
Mentre s'utilitzi la versió beta, us recomanem que proveu els jocs i ens proporcioneu suggeriments sobre la vostra experiència. Per enviar suggeriments o informar d'errors i problemes:
  • Premeu Alt+Maj+I.
  • Per proporcionar suggeriments específics sobre els jocs als quals heu jugat, aneu a ProtonDB.