Del din placering

Få mere nyttige oplysninger fra websites ved at lade dem se din placering. Når du deler din placering, kan du f.eks. hurtigere finde spisesteder i nærheden af dig.

Tillad, at et website får oplyst din placering

Som standard spørger Chrome, om et website må se din placering. Vælg Tillad for at lade websitet vide, hvor du er. Inden du deler din placering, bør du gennemgå websitets privatlivspolitik.

Hvis du bruger Google som din standardsøgemaskine på din telefon, anvendes din placering som standard, når du søger på Google.

Skift din standardindstillinger for placering

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller iPad.
  2. Find og tryk på Chrome.
  3. Tryk på Placering.
  4. Vælg den indstilling, du ønsker som standardindstilling.

Rediger Googles adgang til din placering

Når Google er din standardsøgemaskine, anvendes din placering til dine søgninger via adresselinjen og på Google.

Hvis du ikke længere vil bruge din placering i forbindelse med søgninger, kan du deaktivere Chromes adgang til din placering:

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller iPad.
  2. Find og tryk på Chrome.
  3. Tryk på Placering og så Aldrig.

Sådan deler Chrome din placering

Hvis du giver Chrome tilladelse til at dele din placering med et website, sender Chrome oplysningerne til Googles placeringstjenester for at få en omtrentlig placering. Chrome kan derefter dele disse oplysninger med det website, der anmoder om din placering.