Del din placering

Få mere nyttige oplysninger fra websites ved at lade dem se din placering. Når du deler din placering, kan du f.eks. hurtigere finde spisesteder i nærheden af dig.

Tillad, at et website får oplyst din placering

Som standard spørger Chrome, om et website må se din placering. Vælg Tillad for at lade websitet vide, hvor du er. Inden du deler din placering, bør du gennemgå websitets privatlivspolitik.

Hvis du bruger Google som din standardsøgemaskine på din telefon, anvendes din placering som standard, når du søger på Google.

Skift standardindstillinger for lokation

1. Åbn Chrome Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Klik på Sikkerhed og privatliv og derefter Indstillinger for websites.
  4. Klik på Lokation.
  5. Vælg den mulighed, du vil angive som standardindstilling.

Hvis du vil ændre indstillingen for et bestemt website, kan se mere om, hvordan du tilføjer og redigerer undtagelser.

Bruger du Chrome eller en Chromebook på arbejdet eller i skolen? Din netværksadministrator konfigurerer muligvis placeringsindstillingerne for dig. Se, hvordan du bruger en administreret Chrome-enhed.

Vigtigt! Hvis du bruger Chrome på en Mac-computer, får du muligvis en notifikation om, at "Placering er deaktiveret i dine Mac-systemindstillinger". Følg vejledningen på skærmen for at opdatere computerens præferencer for placering.

Sådan deler Chrome din placering

Hvis du giver Chrome tilladelse til at dele din placering med et website, sender Chrome oplysningerne til Googles placeringstjenester for at få en omtrentlig placering. Chrome kan derefter dele disse oplysninger med det website, der anmoder om din placering.