Hitta emojis, symboler, uttryckssymboler och giffar

Du hittar emojis, symboler, uttryckssymboler och giffar genom att högerklicka i ett textfält eller med kortkommandot sök + skift + blanksteg.

Två sätt att hitta emojis, symboler, uttryckssymboler och giffar

Använda kategorier för att hitta en emoji, symbol, uttryckssymbol eller giffar
  1. Högerklicka på textfältet och välj Emoji.
    • Du kan även trycka på sök + skift + blanksteg.
  2. Välj följande till höger om sökfältet:
    • Emoji: du kan välja bland tio kategorier av förvalda emojis.
      • Känsloikoner och känslor
      • Personer
      • Djur och natur
      • Mat och dryck
      • Resor och platser
      • Aktiviteter och händelser
      • Föremål
      • Symboler
      • Flaggor
    • Symboler: du kan välja bland sex kategorier av symboler.
      • Pilar
      • Punkter/stjärnor
      • Valuta
      • Bokstavsliknande
      • Matematik
      • Övrigt
    • Uttryckssymboler: du kan välja bland 15 kategorier av uttryckssymboler.
      • Klassisk
      • Leende
      • Kärlek
      • Kramar
      • Spänner musklerna
      • Djur
      • Överraskande
      • Dansar
      • Rycker på axlarna
      • Välter bordet
      • Missnöjd
      • Gråter
      • Orolig
      • Pekar
      • Glittrande
    • Giffar: Du kan välja bland giffar som trendar eller giffar från populära kategorier.

Tips! Du kan även kopiera emojis, symboler, uttryckssymboler och giffar som du hittar.

Använd sökfältet för att hitta emojis, symboler, uttryckssymboler och giffar
  • Ange namnet på den emoji, symbol, uttryckssymbol eller gif du vill hitta i sökfältet. Du kan till exempel skriva Ice cream.
  • Gif-sökningar drivs av Tenor, en sökmotor och databas för giffar som ägs av Google.