Emojien, symbolien, hymiöiden ja GIFien etsiminen

Voit etsiä emojeita, symboleita, hymiöitä ja GIFejä klikkaamalla tekstikenttää kakkospainikkeella tai käyttämällä pikanäppäintä Haku + vaihto + välilyönti.

Kaksi tapaa etsiä emojeita, symboleita, hymiöitä ja GIFejä

Kategorioiden käyttäminen emojien, symbolien, hymiöiden tai GIFien etsimiseen
  1. Klikkaa tekstikenttää kakkospainikkeella ja valitse Emoji.
    • Voit myös painaa Haku + vaihto + välilyönti.
  2. Valitse hakukentän oikealta puolelta jokin näistä:
    • Emoji: Voit valita 10:stä valmiiksi valitusta emojikategoriasta.
      • Hymiöt ja tunnetilat
      • Ihmiset
      • Eläimet ja luonto
      • Ruoka ja juoma
      • Matkailu ja paikat
      • Aktiviteetit ja tapahtumat
      • Esineet
      • Symbolit
      • Liput
    • Symbolit: Voit valita kuudesta symbolikategoriasta.
      • Nuolet
      • Luettelomerkit/tähdet
      • Valuutta
      • Kirjaimet ja niitä muistuttavat merkit
      • Matematiikka
      • Muut
    • Hymiöt: Voit valita 15 hymiökategoriasta.
      • Klassinen
      • Hymy
      • Rakkaus
      • Halaus
      • Pullistelu
      • Eläimet
      • Yllätys
      • Tanssi
      • Olankohautus
      • Pöydänheitto
      • Paheksunta
      • Itku
      • Huoli
      • Osoittelu
      • Säkenöivä
    • GIFit: Voit valita trendaavista GIFeistä tai suosituista kategorioista.

Vinkki: Voit myös kopioida näkemiäsi emojeita, symboleja, hymiöitä ja GIFejä.

Emojien, symbolien, hymiöiden ja GIFien etsiminen hakukentällä
  • Lisää hakukenttään sen emojin, symbolin, hymiön tai GIFin nimi, jonka haluat löytää. Voit esimerkiksi kirjoittaa Jäätelö.
  • GIF-haun tarjoaa Tenor, joka on Googlen omistama GIF-hakukone ja -tietokanta.