Idoneïtat per a l'actualització de l'SO de Chromebook Plus

Chromebook Plus és una categoria nova de Chromebook que ofereix especificacions potents i aplicacions avançades per augmentar la productivitat i la creativitat. Obteniu més informació sobre Chromebook Plus.

A més dels nous Chromebooks, els models de Chromebook especificats que compleixin les especificacions de maquinari següents compleixen els requisits perquè s'actualitzi el sistema operatiu i s'hi incloguin funcions millorades.

• CPU: Intel Core i3 12a generació o una versió posterior, o AMD Ryzen 3 sèrie 5000 o superior.
  • RAM: 8 GB o més.
  • Emmagatzematge: 128 GB o més.
  • Càmera web: 1080 píxels o superior amb reducció del soroll temporal.
  • Pantalla: IPS Full HD o superior.

Els models de Chromebook següents que compleixin les especificacions anteriors són aptes per a l'actualització de l'SO de Chromebook Plus.

Fabricant

Nom del dispositiu

Acer

Acer Chromebook Spin 514 (CP514-3H, CP514-3HH, CP514-3WH)

Acer

Acer Chromebook Spin 714 (CP714-1WN)

Acer

Acer Chromebook Spin 714 (CP714-2W, CP714-2WN)

Acer

Acer Chromebook 516 GE (CBG516-1H)

Acer

Acer Chromebook Vero 514 (CBV514-1H, CBV514-1HT)

ASUS

ASUS Chromebook CM34 Flip (CM3401)

ASUS

ASUS Chromebook Flip CX5 (CX5601)

Dell

Dell Latitude 5430 Chromebook

Dell

Dell Latitude 5430 Chromebook 2 en 1

Framework

Framework Laptop Chromebook Edition

HP

HP Chromebook 15.6 15a-nb0xxx (xxx: 001~999)

HP

HP Chromebook x360 de 14 polzades (14c-cd0xxx) (xxx: 001~999)

HP

HP Dragonfly Pro Chromebook

HP

HP Elite Dragonfly Chromebook

HP

HP Elite c640 G3 Chromebook de 14 polzades

HP

HP Elite c645 G2 Chromebook

Lenovo

Lenovo Flex 5i Chromebook de 14 polzades (IP Flex 5 Chrome 14IAU7)

Lenovo

IdeaPad Flex 5i Chromebook (14 polzades, 7) (IP Flex 5 Chrome 14IAU7)

Lenovo

Chromebook per a videojocs IdeaPad de 16 polzades

Lenovo

Lenovo Slim 3i Chromebook de 14 polzades

Lenovo

IdeaPad Slim 3i Chromebook (14 polzades, 8)

Lenovo

Lenovo ThinkPad C14 Chromebook

Lenovo

Lenovo 5i Chromebook de 16 polzades

Lenovo

IdeaPad 5i Chromebook (16 polzades, 7)

Lenovo

Lenovo 14e Chromebook Gen 3

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda