Tekstin muokkaaminen kosketusnäytöllä

Jos Chromebookisi kosketusnäyttö on päällä, voit muokata tekstiä sormilla.

Mitä voit tehdä

• Kohdistimen liikuttaminen: Napauta kohdistinta ja vedä se haluamaasi kohtaan tekstiä.
  • Toimintovalikon avaaminen: Kaksoisnapauta sanaa, niin näet toimintovalikon, josta voit valita "Valitse", "Valitse kaikki" ja "Liitä".
  • Yhden sanan valitseminen: Kaksoisnapauta muokattavissa olevan dokumentin sanaa, jonka haluat valita.
  • Usean sanan valitseminen: Kaksoisnapauta muokattavissa olevan dokumentin ensimmäistä sanaa ja vedä kohdistinta tekstin päällä, kunnes kaikki haluamasi sanat on valittu.

Vinkkejä:

• Voit tarkentaa sanaan siirtämällä kohdistinta tai vetämällä sormeasi sen yli, jolloin suurennus avautuu.
  • Voit valita sanan pyyhkäisemällä sen yli sormellasi. Voit poistaa merkin valinnan pyyhkäisemällä vastakkaiseen suuntaan.
  • Voit avata toimintovalikon kaksoisnapautuksen lisäksi myös painamalla sanaa pitkään.
  • Kaksoisnapautuksen sijaan voit myös painaa sanaa pitkään. Kumpikin tapa toimii.
  • Google Docsin muokatun käyttökokemuksen takia nämä napautustoiminnot eivät toimi Docsissa.