Rediger tekst ved hjælp af din touchskærm

Hvis din Chromebook har aktiveret en touchskærm, kan du bruge dine fingre til at redigere tekst.

Dette kan du gøre

• Flytte markøren: Tryk på markøren, og træk den til den ønskede placering i teksten.
  • Åbne handlingsmenuen: Du kan åbne handlingsmenuen, der giver dig mulighed for at vælge "Markér", "Markér alle" og "Indsæt", ved at trykke to gange på ordet for at få vist handlingsmenuen.
  • Sådan markerer du ét ord: Tryk to gange på det ord, du vil markere, i et redigerbart dokument.
  • Markér flere ord: I et redigerbart dokument skal du trykke to gange på det første ord og derefter trække markøren hen over teksten, indtil alle de ønskede ord er markeret.

Tips!

• Hvis du vil fokusere på teksten, skal du flytte markøren eller trække fingeren hen over den, hvorefter luppen åbnes.
  • Du kan markere et ord ved at stryge fingeren hen over det. Du fjerner markeringen af et tegn ved at stryge i den modsatte retning.
  • Du kan også åbne handlingsmenuen ved at holde fingeren på ordet ud over at trykke to gange.
  • Ud over at trykke to gange kan du også holde fingeren på et ord i stedet for at trykke to gange. Begge metoder fungerer.
  • På grund af den tilpassede brugeroplevelse i Google Docs fungerer disse interaktioner med redigering ved tryk ikke i Docs.