Editar text amb la pantalla tàctil

Si el vostre Chromebook té una pantalla tàctil activada, podeu editar text amb els dits.

Accions que es poden dur a terme

• Moure el cursor: toqueu el cursor i arrossegueu-lo fins a la part del text que vulgueu.
  • Obrir el menú d'accions: per obrir el menú d'accions, que inclou opcions com "Selecciona", "Selecciona-ho tot" i "Enganxa", feu doble toc sobre la paraula.
  • Seleccionar una paraula: en un document editable, feu doble toc sobre la paraula que vulgueu seleccionar.
  • Seleccionar diverses paraules: en un document editable, feu doble toc sobre la primera paraula i arrossegueu el cursor pel text fins que se seleccionin totes les paraules que vulgueu.

Consells:

• Per posar el focus al text, moveu el cursor o arrossegueu el dit per sobre i s'obrirà la lupa.
  • Per seleccionar una paraula, feu lliscar el dit per sobre. Per desseleccionar un caràcter, feu lliscar el dit en direcció contrària.
  • Per obrir el menú d'accions, podeu mantenir premuda la paraula en comptes de fer doble toc.
  • A més de fer doble toc, també podeu mantenir premuda una paraula. Tots dos mètodes funcionen.
  • A causa de l'experiència d'usuari personalitzada de Documents de Google, aquestes interaccions d'edició amb tocs no funcionen a Documents.