Koble til sikre nettverk med Passpoint-profiler

Chromebook finner og kobler automatisk til kompatible og sikre wifi-nettverk med Passpoint-profiler. Passpoint-profiler lastes ned og installeres via Android-apper. På den måten kan du koble til uten å måtte velge nettverk eller legge inn legitimasjon manuelt.

Koble til Passpoint

Viktig:
  • Passpoint-abonnementer gjelder for individuelle ChromeOS-enheter og synkroniseres ikke mellom enhetene i kontoen din.
  • Passpoint-abonnementer er tilgjengelige via visse Android-apper. Disse appene ber om tillatelse til å installere wifi-nettverk på enheten.

Slik kobler du til et Passpoint-nettverk:

1. Last ned og installer Android-appen.
  2. Når appen ber om tillatelse til å installere et nytt wifi-nettverk, velger du Tillat.
    • Når konfigureringen er fullført, kobler enheten seg automatisk til deltakende nettverk.

Tips: For å fjerne denne legitimasjonen samt alle wifi-nettverk som er oppdaget automatisk ved bruk av legitimasjonen, må du avinstallere appen eller glemme et av de automatisk oppdagede nettverkene manuelt via innstillingene.