Connectar-se a xarxes segures amb un perfil de Passpoint

El vostre Chromebook fa servir un perfil de Passpoint per trobar automàticament xarxes Wi‐Fi compatibles i segures i connectar-s'hi. Els perfils de Passpoint es baixen i s'instal·len a través d'una aplicació d'Android. Això us permet connectar-vos sense haver de seleccionar la xarxa o introduir les vostres credencials manualment.

Connectar-se a Passpoint

Important:
  • Les subscripcions a Passpoint s'apliquen a dispositius ChromeOS individuals i no se sincronitzen en els altres dispositius del vostre compte.
  • Les subscripcions a Passpoint estan disponibles a través de determinades aplicacions d'Android. Aquestes aplicacions sol·licitaran permís per instal·lar xarxes Wi-Fi al dispositiu.

Per connectar-vos a una xarxa de Passpoint:

1. Baixeu i instal·leu l'aplicació d'Android.
  2. Quan l'aplicació sol·liciti permís per instal·lar una xarxa Wi‐Fi nova, seleccioneu Permet.
    • Un cop completada la configuració, el dispositiu es connectarà automàticament a les xarxes disponibles.

Consell: per suprimir aquestes credencials i totes les xarxes Wi-Fi que s'hagin descobert automàticament amb elles, desinstal·leu l'aplicació o aneu a la configuració per oblidar manualment qualsevol de les xarxes Wi-Fi que s'hagin descobert automàticament.