Kontrollera om din Chromebook hanteras

Om du använder en Chromebook i skolan eller på jobbet kan det hända att den hanteras av någon annan, det vill säga att det är skolan, företaget eller organisationen som sköter konfigureringen och underhållet av den.

1. Välj tiden längst ned till höger.
  2. Titta efter ikonen för en hanterad enhet Den här enheten hanteras. Om ikonen visas hanteras enheten av någon annan.

På hanterade Chromebook-enheter kan administratören konfigurera eller begränsa åtkomsten till funktioner, installera appar, hålla koll på aktivitet och styra hur Chromebook-enheten används.

Få hjälp med en hanterad Chromebook

Om det blir problem med en hanterad Chromebook ber du administratören om hjälp.