Bekijken of je Chromebook wordt beheerd

Als je een Chromebook gebruikt op het werk of op school, wordt deze mogelijk beheerd of ingesteld en onderhouden door een school, bedrijf of andere groep.

1. Selecteer rechtsonder de tijd.
  2. Controleer of het pictogram Beheerd apparaat  wordt weergegeven. Als je het pictogram ziet, wordt je apparaat beheerd.

Als je Chromebook wordt beheerd, kan je beheerder bepaalde functies instellen of beperken, apps installeren, activiteit bijhouden en bepalen hoe je je Chromebook gebruikt.

Hulp bij je beheerde Chromebook

Als je Chromebook wordt beheerd en je problemen met het apparaat ondervindt, vraag je je beheerder om hulp.