Tarkista, onko Chromebookisi hallinnoitu

Jos käytät Chromebookia koulussa tai töissä, se voi olla hallinnoitu, eli koulun, yrityksen tai muun organisaation määrittämä ja ylläpitämä.

1. Valitse kellonaika oikeasta alakulmasta.
  2. Etsi hallinnoidun laitteen kuvake . Jos näet kuvakkeen, laitettasi hallinnoidaan.

Jos Chromebookiasi hallinnoidaan, järjestelmänvalvojasi voi määrittää tai rajoittaa tiettyjä ominaisuuksia, asentaa sovelluksia, tarkkailla toimintaa ja ohjata, kuinka käytät Chromebookia.

Tukea hallinnoidun Chromebookin käyttöön

Jos sinulla on ongelmia hallinoidun Chromebookin kanssa, pyydä apua järjestelmänvalvojalta