Rediger dine billeder og videoer med Android-appen Google Fotos på din Chromebook

Du kan bruge Google Fotos-appen på din Chromebook til at redigere dine billeder og videoer og oprette videoer med højdepunkter.

Vigtigt!

Redigering og forbedring af et billede eller en video

Vigtigt! Visse funktioner, f.eks. Magisk viskelæder, er kun tilgængelige for Chromebook Plus-brugere i Google Fotos-appen på en Android-enhed. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger Magisk viskelæder med Chromebook Plus.

1. Åbn Google Fotos-appen Fotos på din Chromebook.
  2. Vælg det billede eller den video, du vil redigere.
  3. Vælg Rediger .
  4. Vælg et redigeringsværktøj, du vil bruge til dit billede eller din video. Du finder funktioner såsom:
    • Forslag : Få forslag til forbedrede redigeringsværktøjer, f.eks. Stående Portræt og Farvepop.
    • Værktøjer : Vælg mellem andre redigeringsværktøjer, f.eks. Portrætsløring og Himmel.
    • Juster : Foretag mere detaljerede redigeringer ved hjælp af f.eks. Lysstyrke, Kontrast og Skygger.
    • Filtre Filtrér: Anvend forindstillede filtre for at gøre dine billeder eller videoer mere levende.
    • Opmærkning : Føj håndskrift eller tekst til dine billeder manuelt.
  5. Klik på Gem foroven, når du er færdig. Dette gemmer den seneste version med nye redigeringer. Den oprindelige fil overskrives.

Tip! Hvis du ikke kan finde ekstra redigeringsværktøjer som f.eks. Magisk viskelæder :

1. Sørg for, at du har Wi-Fi-forbindelse og har ledig lagerplads på enheden.
  2. Vælg et billede i Google Fotos, og vælg Rediger . Du får muligvis en notifikation om opdatering.
  3. Efter et par minutter skal du lukke appen og derefter åbne den igen.
  4. Hvis du vil tjekke dine redigeringsværktøjer igen, skal du vælge et billede og vælge Rediger .

Hvis du vil tjekke dine redigeringsværktøjer igen, skal du vælge et billede og vælge Rediger .

Tilgængelige redigeringsfunktioner

Nogle af redigeringsfunktionerne i Google Fotos omfatter:

• Vælg Portrætlys for at justere lysposition og lysstyrke på portrætter af en person.
  • Vælg Sløring for at justere baggrundssløringen.
    • Du kan også bruge Dybde til at justere, hvilke områder af dit billede der er sløret i stedet for i fokus.
  • Du kan vælge mellem flere farvepaletter og justere farven og kontrasten på himlen ved at trykke på Himmel .
  • Hvis du vil fjerne mætningen i baggrunden, men beholde farven på forgrunden, skal du vælge Farvefokus .
  • Vælg HDR for at forbedre lysstyrke og kontrast på hele billedet, så du får et mere afbalanceret billede.

Tip! Du kan bruge endnu flere redigeringsfunktioner. Få flere oplysninger om redigering af dine billeder og videoer.

Opret et filmisk billede
  1. Åbn Fotos Fotos på din Chromebook Plus.
  2. Vælg Værktøjer.
  3. Vælg Filmisk billede under "Opret ny".
  4. Vælg et billede.
  5. Vælg Gem forneden.
Opret og rediger collager i Google Fotos

Du kan oprette og redigere collager med billeder i din samling i Google Fotos-appen eller på nettet. Hvis du vil redigere dine collager på din mobilenhed, skal du bruge Google Fotos-appen. Visse funktioner er ikke tilgængelige på nettet.

Trin 1: Vælg dine billeder

1. Åbn Google Fotos-appen Fotos på din Chromebook.
  2. Vælg op til 6 billeder.
  3. Forneden skal du vælge Føj til Opret og derefter Collage.

Trin 2: Vælg et design, og rediger dine billeder

Inden du gemmer, kan du erstatte, redigere, rotere, ændre størrelsen på og ændre rækkefølgen af billederne i din collage.

1. Vælg et collagedesign.
  2. Rediger dine billeder.
    • Sådan erstatter du et billede:
      1. Vælg det billede, du vil erstatte og derefter Erstat.
      2. Vælg et nyt billede.
      3. Vælg Udfør.
    • Hvis du vil redigere et billede skal du vælge det billede, du vil redigere og derefter Rediger.
    • Sådan roterer du et billede:
      1. Hold fingeren på billedet.
      2. Drej, indtil billedet når den ønskede position.
    • Hvis du vil zoome ind eller ud på en billedramme, skal du knibe fingrene sammen for at zoome ud og sprede fingrene for at zoome ind.
    • Hvis du vil ændre rækkefølgen af billeder, skal du holde fingeren på billedet og flytte det til den ønskede lokation.

Trin 3: Gennemgå og gem din collage

Når du har valgt et collagelayout og foretaget ændringer af dine billeder, skal du vælge Gem for at gemme din collage.

Trin 4: Find dine collager

1. Åbn Google Fotos Fotos på din Chromebook.
  2. Vælg Søg nederst på skærmen.
  3. Vælg Gemte kreationer under "Kreationer".

Lav en video med højdepunkter

1. Åbn Google Fotos-appen Fotos på din Chromebook.
  2. Vælg Kreationer .
  3. Vælg Opret en ny Tilføj og så Film .
    • Vælg et valgfrit forindstillet tema til en foreslået video med højdepunkter.
    • Du kan også klikke på Ny film og vælge de billeder og videoer, du vil inkludere.

Tip! Du kan også oprette videoer med højdepunkter ved at åbne applisten og søge efter "film".

Føj billeder eller videoer til din video med højdepunkter

Nederst på skærmen kan du se storyboardet for din video med højdepunkter. På storyboardet kan du tilføje billeder og videoklip og trække og slippe for at omarrangere dem.

1. Vælg Tilføj Tilføj.
  2. Vælg et nyt billede eller en ny video .

Rediger billeder og videoer i din video med højdepunkter

1. Tryk på et klip for at vælge billedet eller videoen.
  2. Vælg det værktøj, du vil bruge, i redigeringspanelet. Ændringerne anvendes løbende.
  3. Tryk på for at lukke redigeringspanelet.

Føj musik til din video med højdepunkter

1. Vælg Tilføj Tilføj.
  2. Vælg Tilføj soundtrack foroven.
  3. Vælg Min musik eller Temamusik.
    • Hvis du vil tilføje musik fra din personlige samling, skal du vælge Min musik.
    • Hvis du vil tilføje musik fra appens samling Soundtrack, skal du vælge Temamusik.
  4. Vælg den musik, du vil tilføje.

Brug Magisk viskelæder med Chromebook Plus

Vigtigt! Din enhed skal være en Chromebook Plus med ChromeOS-version 118 eller nyere.

1. Gå til det billede, du vil redigere, i Fotos-appen på en Android-enhed.
  2. Tryk på Rediger og derefter Værktøjer og derefter Magisk viskelæder.
  3. Tryk på et forslag. Du kan også bruge cirklen eller penslen til at fjerne flere forstyrrende elementer fra billedet.
  4. Du kan trykke på Camoufler og bruge penslen til at få genstande til at gå i ét med resten af billedet.
  5. Tryk på Udfør for at afslutte.