Ändra bakgrund och tema i webbläsaren

Du kan anpassa bakgrunden på skrivbordet i Chromebook och temat i webbläsaren Chrome. Så här ändrar du bakgrunden eller temat i webbläsaren:

Ange bakgrund

1. Logga in på Chromebook om du inte redan har gjort det och kontrollera att du är ansluten till internet.
  2. Klicka i statusfältet, där kontobilden visas.
  3. Välj Inställningar och titta efter avsnittet Utseende.
  4. Klicka på knappen Ange bakgrund.
  5. Du kan välja en av bilderna, lägga till en egen genom att klicka på Anpassad, eller få en slumpmässigt vald bild genom att markera kryssrutan Överraska mig.

Obs! Vissa filer kanske inte går att välja av säkerhetsskäl.

Ange ett webbläsartema

1. Logga in på Chromebook om du inte redan har gjort det och kontrollera att du är ansluten till internet.
  2. Klicka i statusfältet, där kontobilden visas.
  3. Välj Inställningar och titta efter avsnittet Utseende.
  4. Klicka på Hämta teman så att Chrome Web Store öppnas. Där hittar du teman som utformats för Google Chrome.
  5. När du har hittat ett tema du gillar lägger du till det genom att klicka på det.

Obs! En del av funktionerna som beskrivs ovan är inte tillgängliga på alla Chromebook.

Discuss with other Chromies in Chromebook Central.