Byt bakgrund och tema i webbläsaren

Inbiten fjällvandrare? Eller trivs du bättre i stan? Välj en bakgrundsbild och ett webbläsartema som passar din personlighet och stil. Din bakgrundsbild visas när du använder din dator och när du uppmanas att logga in på ditt konto.

Ange bakgrundsbild

1. Logga in på din Chromebook om du inte redan har gjort det.
  2. Klicka i statusfältet längst ned till höger där kontobilden visas.
  3. Välj Inställningar och sök efter avsnittet Utseende.
  4. Klicka på Ange bakgrund.
  5. Du kan välja en av våra bakgrundsbilder, lägga till en egen bild eller klicka på överraskningsalternativet om du har svårt att välja:

• Om du vill välja en av våra bakgrundsbilder väljer du en kategori och sedan en bild.
    • Om du vill visa en av dina egna bilder väljer du kategorin Anpassat och klickar på Välj fil. Välj en bild och klicka på Öppna. Du kan centrera, centrera och beskära eller sträcka ut bilden.
    • Om du vill ha en slumpmässigt vald bild väljer du Överraska mig.

Obs! Vissa filer kanske inte kan väljas på grund av säkerhetsskäl.

Du kan inte välja en ny bakgrundsbild om du inte är ansluten till internet. Välj i stället en bild som du har valt innan, eftersom tidigare val är tillgängliga offline.

Ange ett webbläsartema

1. Logga in på din Chromebook om du inte redan har gjort det.
  2. Klicka i statusfältet längst ned till höger där kontobilden visas.
  3. Välj Inställningar och sök efter avsnittet Utseende.
  4. Klicka på Hämta teman. Du kommer till Chrome Web Store där du hittar tillägg och annat till webbläsaren Chrome.
  5. När du har hittat ett tema du vill testa klickar du på Välj tema.
Besök Chrome Web Store

Nästa steg

Obs! En del av funktionerna som beskrivs ovan är inte tillgängliga på alla Chromebook.