Ange bakgrund och tema

Du kan använda vilka bakgrunder och webbläsarteman som helst på Chromebook. Dessutom kan du synkronisera dem så att de visas på alla Chromebooks som du använder.

Ange bakgrund och tema

Välja bakgrund

1. Logga in på Chromebook och anslut till internet.
  2. Klicka på profilbilden längst ned till höger på skärmen.
  3. Klicka på inställningsikonen .
  4. Klicka på knappen Ange bakgrund i avsnittet Utseende.
  5. Du kan välja en av bilderna, lägga till en egen genom att klicka på Anpassad eller hitta en slumpmässigt vald bild genom att markera kryssrutan Överraska mig.

Välja webbläsartema

1. Logga in på Chromebook och anslut till internet.
  2. Klicka på profilbilden längst ned till höger på skärmen.
  3. Klicka på inställningsikonen .
  4. Klicka på Hämta teman i avsnittet Utseende så kommer du till Chrome Web Store, där du hittar teman som har utformats för Google Chrome.
  5. När du har hittat ett tema du gillar lägger du till det genom att klicka på det.

Visa samma bakgrund och tema på alla dina Chromebooks

1. Kontrollera att du är inloggad på Chromebook.
  2. Klicka på profilbilden längst ned till höger på skärmen.
  3. Klicka på Inställningar > Avancerade synkroniseringsinställningar …
  4. I dialogrutan som öppnas väljer du Synkronisera allt eller Välj vad som ska synkroniseras.
  5. Välj Teman och bakgrunder.

Obs! Om du vill synkronisera äldre anpassade bakgrundsbilder väljer du den aktuella bilden som bakgrund igen från bakgrundsväljaren. Den synkroniseras automatiskt.