Ange bakgrund och tema

Du kan använda vilka bakgrunder och webbläsarteman som helst på Chromebook. Dessutom kan du synkronisera dem så att de visas på alla Chromebooks som du använder.

Välja bakgrund

1. Logga in på Chromebook och anslut till internet.
  2. Klicka i statusfältet, där kontobilden visas.
  3. Gå till Inställningar > Utseende > Ange bakgrund.
  4. Välj bakgrund genom att klicka på någon av bilderna. Du kan även lägga till en egen bild genom att klicka på Anpassad eller hitta en slumpmässigt utvald bild genom att markera kryssrutan bredvid Överraska mig.

Välja webbläsartema

1. Logga in på Chromebook och anslut till internet.
  2. Klicka i statusfältet, där kontobilden visas.
  3. Gå till Inställningar > Utseende > Hämta teman.
  4. En sida i Chrome Web Store öppnas där du hittar teman som har utformats för Google Chrome.
  5. När du har hittat ett tema du gillar lägger du till det genom att klicka på knappen Lägg till i Chrome.

Visa samma bakgrund och tema på alla dina Chromebooks

1. Kontrollera att du är inloggad på Chromebook.
  2. Klicka i statusfältet, där kontobilden visas.
  3. Gå till Inställningar > Personer > Avancerade synkroniseringsinställningar....
  4. I rutan som öppnas väljer du Synkronisera allt eller Välj vad som ska synkroniseras med hjälp av rullgardinsmenyn.
  5. Välj Teman och bakgrunder om du väljer alternativet Välj vad som ska synkroniseras.
  6. Klicka på OK.